Alternative blomsteroppsatser for noen allergisk mot blomster

October 26

Med litt kreativitet og tid, kan du opprette varige, fargerike og selv sunn blomst gaver blomst-unngå-vennene dine. Tenke utenfor silke blomsteroppsatser for folk som er allergisk mot flower pollen eller duft. Omdefinere blomster med blomstrende planter og vurdere enn levende blomster. Og introdusere en sunn, spiselige komponent for en ordning som tilfredsstiller flere ting samtidig.

Urter

Urter gjøre attraktive, langvarig og nyttige gaver. Plasser en kulinarisk urt, som basilikum, oregano eller timian, i en jord-mindre blanding i en attraktiv pott, og inkluderer en oppskrift som inneholder denne urt. Gruppere flere urter sammen i en liten vindu for en kjøkkenhage arrangement. Opprette et tema for ordningen, som urter for italiensk eller Thai mat eller urter som går med fjørfe. Uvanlig urter, som sjokolade mynte eller kanel basilikum, gi en eksotisk preg gave. Bruk urter som bladene kontrast i farge og form, som rosemary for spiky grønne blader og sitronmelisse for små, gule blader. Selv om noen urter produserer blomster, vil avskjære knoppene når de først komme forhindre dem fra forming. Mottakeren av gaven kan vokse urter en solfylt vinduskarmen, på en balkong eller transplantasjon dem i hagen.

Løv planter

Løv planter produserer fargerike, og ofte mønstret, blader uten blomster og pollen. Coleus er egnet for hagen og beholdere med sin spraglete blader spenner fra lime grønn til Burgund og bronse. Mørk stjerne sorten er dypt lilla, nesten svart blader, mens Sedona har bronse-oransje blader. Polka Dot anlegget har midt grønne blader tungt farget med rosa og krem splotches. Lang stilk av bambus har en slående arkitektoniske utseendet. I tillegg til sin attraktivitet hjelpe mange løv planter renser luften av giftstoffer.

Frukt buketter

En ordning av frukt, skåret i form av blomster og ordnet i en bukett, tilbyr en fargerik og sunt alternativ til blomster. Ananas skiver til daisy figurer, og koble dem på spydene med røde druer eller oransje melon baller som blomst. Plass spydene på en dekket Styrofoam ball. Grønne melon skiver skjemaet blader, også plassert på spydene i buketten. Sjokolade-dyppet jordbær representerer eksotiske frøkapslene og appelsin og grapefrukt segmenter kan ordnes i form av tulipaner. Legg noen fjærlett gulrot topper for løvverk i din frukt bukett.

Origami blomster

Ordne en blomsterbukett håndlaget origami. Velg fargerike papir - magasiner, utklippsbok papir, gift-wrapping - og kaste en rekke blomster i forskjellige former og størrelser. Knytte blomster til stammer av grønne blomsterhandler wire og plassere dem i et glass eller porselen vase. Origami tulipaner og liljer gir et hint av våren, mens et utvalg av roser i forskjellige farger introduserer en land-hage touch. Opprette papir tusenfryd og farge deres sentre med fargestifter. Kuttet ut blader i nyanser av grønt, gult og sølv for blomster. Blomster og planter i en origami bukett trenger ikke å være realistisk; eksperimentere med uvanlige farger og teksturer.