Alternativ til klor Bleach

September 25

Alternativ til klor Bleach

Et godt alternativ til klor blekemiddel renser skitt og flekker uten falming eller småblødninger farger. Klor kan være harde på farger. Non-klor blekemidler er ment å rengjøre også uten harshness. Når alternativet klor ikke er tilgjengelig, eller uønsket av andre grunner, finnes det naturlige alternativer for å ta ut Klesvask og husholdningenes flekker.

Hydrogenperoksid

Ofte selges i førstehjelp midtgangen, hydrogenperoksid bruker en boblende handling for å løslate skitt og flekker fra klær og teppe. Spray direkte på blodflekker og dab med en ren klut til å suge opp stedene. La det sitte på skitne bleier eller undertøy i flere minutter før vask fjerne urin og avføring flekker. Gjelder løperen for kjæledyr flekker og blot opp med tørkepapir. Bruke hydrogenperoksid med hvit eddik, bleke baderomsinventar og fliser.

Hvit eddik

Surhet i hvit eddik er det et sterkt alternativ til ikke-klor. Hvor klor vil ta fargen ut av teppet, kan hvit eddik lyse fargen-rask tepper mens få flekker og skitt. Bruk 1/2 kopp hvit eddik i vaskemaskinen for å drepe bakterier og bleke hvite. På en tile gulvet, stoffet dreper bakterier, renser skitt og etterlater en glans når blandet med vann. Hvit eddik er også effektiv for rengjøring toaletter, vasker og badekar.

For gjenstridig flekker på klær, lage en lime med eddik og litt av bakervarer brus. Gni lim inn flekken før vask. Fargene i klær vil ikke bli påvirket.

Sitrus

Syre i sitrusfrukter er et levedyktig alternativ til ikke-klor. Sitronsaft, når du legger til en Last med Klesvask, fungerer som en brightener og whitener. Gni juice i skitne sokker fjerne flekker og legge til oppvaskmiddel å få tøff fastsittende mat retter. Opprette en lime sitronsaft og kremen av tartar bruke bakken i fett eller skitt. For baby flekker, bland juice med salt og henge elementet i solen i flere timer. Syre bryter opp flekken, mens saltet absorberer det.

Kommersielle alternativer

Kommersielle alternativer til ikke-klor er tilgjengelig. Oksygen blekemidler er et slikt alternativ. Concoction bruker skummende og boblende kraften av oksygen til å løfte og fjerne flekker uten bruk av klor. Varianter av stoffet kommer i pulver og væsker og anbefales for gulv, Klesvask, tepper og møbler rengjøring. Andre rengjøringsmidler bruke ammoniakk som en hovedingrediens i stedet for bleke eller blekemiddel alternativ. Disse rengjøringsmidler er trygge for noen gulv og kamper, men bør brukes med forsiktighet som skadelige gasser kan opprettes.