Alternativ til en underjordisk usynlig gjerde for hundene

May 22

Alternativ til en underjordisk usynlig gjerde for hundene

Det finnes andre måter å holde din hunden innesperre som ikke involverer bekostning av innkjøp og installasjon kreves av underjordiske fekting. Mens effektiv på å holde de fleste hunder, selv underground fekting ikke er egnet for enhver hunden. Noe hundene ønsker å være utenfor gjerdet er verdt ubehag av elektrisk støt de får når de breech omkretsen. Disse hundene trenger andre metoder for gjerder skal inneholde slike.

Mesh

Sannsynligvis den rimeligste hunden kjøre gjerde, mesh er vevd gjerde wire mellomrom liten nok til å inneholde selv små hunder. Netting gjerde kan være konstruert og knyttet med enten aluminium eller stål T-innlegg eller trestolper. En gate kan også bygges ved å strekke et netting gjerde panel over en treramme, eller du kan kjøpe en ferdig gate og bygge på løpeturen til sin størrelse.

Chain Link

På grunn av sin styrke og holdbarhet er kjedekobling ofte et passende valg for går å kapsle den hele hagen. Det kommer vanligvis i kits som innlegg, bånd, porter og paneler er inkludert, gjør dem bekymre definere.

Elektriske ledningen

Noen hunder kan finnes ved å sette din gårdsplass med en strand eller to av varm ledningen. Noen ganger kan dette også brukes som en midlertidig treningsmetode, og når du har lært hunden hva grensene er, kan du fjerne den. Dette avhenger helt på hunden og dens temperament. Du kan definere ledningen step-in innlegg og isolatorer. Kjøre den første stranden av wire på nesen høyde og en annen utgave, hvis nødvendig, slik at hunden ikke kan passere gjennom uten kontakter ledningen.

Advarsel

Selv inngjerdet vedlegg er ikke ugjennomtrengelig for alle hundene. Mange hunder må senere utdannet å slutte å grave under, hoppe over, klatring eller selv ripping apart gjerdet. Fekting er ikke ment å være en erstatning for tilbringe tid med og skikkelig opplæring ditt kjæledyr. Det er ment å oppbevare seg ute av skade, for eksempel av travle gater, eller beskyttet fra folk som kan stjele dem. Tre tog eller stakittgjerder er ikke vanligvis tilfredsstillende for hunden containment fordi små hunder kan vrikke gjennom og store hunder kan hoppe over dem. Et velkonstruert tre personvern gjerde kan være et levedyktig alternativ for noe hundene og deres eiere.