Alternativ hjem oppvarming alternativer for DIY kull spillolje

December 11

Kull og spillolje er alternativ oppvarming alternativer for boliger. De er ideelle løsninger for huseiere som foretrekker å bo utenfor rutenettet eller bare administrere deres ovner med en økt grad av tilpasning og kontroll. Kull og avfall er forskjellige varmekilde. Mens begge kan brukes for kjeler og ovner, har de forskjellige vedlikehold og operative krav.

Kull typer

Et kull ovn eller kjele kan kjøpes på alternative oppvarming butikker, og med riktig sveising teknikker og komponenter, kan du bygge din egen. Kull, men er egentlig ikke en gjør det selv prosjekt. Hvis du har en kull-making ovn du kunne produsere drivstoff, men i de fleste tilfeller er det mer effektivt å kjøpe pea eller bokhvete antrasitt kull, som har lavere miljømessige effekter sammenlignet med andre, minelagt kull alternativer.

Spillolje typer

Du kan også bygge spillolje ovner deg. Oljebrenner er et komplisert ledd må du kjøpe, men planer finnes for å montere resten av ovn eller kjele selv. Spillolje brennere også gi deg med flere tilpasning når det gjelder drivstoff. Du kan samle avfall olje fra restauranter, bruke ren vegetabilsk olje, sette opp et filtreringssystem å produsere drivstoff fra brukes motor oil, eller velg å kjøpe behandlet avfall olje fra nærliggende leverandører.

Betraktninger

Kull varme krever nøye planlagt eksos ruter. Hvis du bruker kull varmeren innendørs, vil du sannsynligvis måtte re linje skorsteinen for å bringe den opp til koden. Kull-brennere også forlange hyppig rensning for å hindre oppbygging problemer, og er ikke miljøvennlig. Spillolje varmeovner er mer miljøvennlig høres, men oljen har fortsatt forurensninger i det og filtrering er nøkkelen. Du må ofte erstatte bensin filtre til å forhindre tilstopping problemer.

Supplerende systemer

Mens både kull og spillolje ovner er alternativer til hjemmet ditt, trenger du ikke å bosette seg på bare ett system. For eksempel når det gjelder kjeler kan du bruke en solens varme-system gir ekstra varme vann og ta trykket av dine primære varmekilde. Likeledes, pellets ovner og avløp ovner kan hjelpe varme boliger, også.