Alternativ å lodde kobber

June 24

Kobber rør er den mest holdbare, dekorative og kostbare måten å installere vann og avløp linjer. En av de største ulempene til kobber installasjon bruker varme loddetinn å koble og forsegle kobberrør beslag, ventiler, inventar og andre rør. Alternativer til bryte ut loddebolt kan bety rask kobler til og for raskere vedlikehold og erstatninger når det er nødvendig.

Gjengede beslag

Kobberrør har en ganske tynn vegg sammenlignet med stål eller plast rør. Det kan være koblet, men tråder kan ikke være veldig dyp. Når threading kobberrør, alltid Planlegg å bruke en caulk eller Teflon tape wrap for å eliminere hull mellom en mann og kvinne gjenget kobling. Fordelen med gjenget kobling er festet ventiler eller beslag kan raskt erstattet når det er nødvendig. Bare Vær sikker å alltid bruk en tetningsmasse når å sette montering sammen igjen. Gjengede kobberrør bør bare brukes for lavt trykk avløpsrør og bør unngås når du installerer ledninger.

Swage beslag

En swage tilkobling er en passende komprimert i kobber-rør og deretter en samsvarende swage tilkobling er komprimert eller gjenger uansett hvordan kobberrør er koblet. Swage beslag er vanntett og gass-tette, men har ulempen av trenger et swage komprimering verktøyet og kostbare swage beslag. Også når en swage passende er koblet, er det på kobber tuber permanent. Den eneste måten å fjerne det er å kutte kobberrør. Dette endre lengden av røret og kanskje krever en erstatning. Husk hvor og hva slags swage passer du vil installere før du gjør jobben. Swage tilkoblinger er ideelle for høytrykks installasjoner av kobberrør for vann feed linjer, ledninger eller instrumentering rør.

Crimp beslag

En klemme passende ligner en swage tilkobling, bare en ring er pakket rundt kobberrør og crimped fast på plass. Crimp beslag kan knytte kobber til plast, stål eller andre kobber rør og fittings. En hacksaw kan klippe en klemme passende unna for å koble kobber-rør og en ny klemme ring er nødvendig å koble. Fordelen er kobber-rør ikke er misdannede som med swage verktøyet. Ulempen er hvis crimp ringen corrodes for noen grunn og mislykkes, crimp montering kan også mislykkes. Crimp beslag er fine for vannledninger men bør unngås hvis kjører kobberrør for ledninger.