Alm treet blad identifikasjon

December 9

Alm treet blad identifikasjon

Det er noen forskjeller i størrelse og mindre forskjeller i form av bladene på løvfellende elm trær i Ulma slekt i USA. Imidlertid er identifisere ulike arter av bladene vanskelig fordi de er like i utseende, preget av en base som er vanligvis lop-sided. Bladene vokser vekselvis på kvister og er vanligvis ovale eller spatula-formet, bred base og tapering skarpe punkt.

Slippery Elm blader

Grov glatte Alm (Ulmus Red elefanter) bladene er 4-6 inches lang og 2 til 3 inches over. De er vanligvis bredeste nær eller under midten og taper kraftig i en lang, smal tupp. De har en rund, ujevn base og en dobbelt rad av grov tenner langs kantene. De er mørk grønn. Bunnen er lys grønn med årer som går til tennene. Raskt voksende glatt elms vokse fra 40 til 60 fot høy med kroner 25 til 4 fot bred i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 3 til 9. Navnet glatt elgen kommer fra den indre barken.

American Elm blader

Oval amerikanske Alm (Ulmus americana) bladene er 3 til 6 inches lang og 2 til 3 inches bredt. De varierer fra glatt hårete, med fremtredende midrib og lateral årer og dobbel-toothed kantene. Sin base er vanligvis ulike på hver side av midrib de ha skarp meningene. Moderat til hurtig-voksende, amerikansk elm bladene kommer til et mer gradvis punkt enn glatte Alm blader. Amerikanske elms vokse fra 75 til 100 fot bred med sengehimmel fra 60 til 100 fot bred i USDA anlegget hardførhet soner 2 til 9.

Europeiske hvit Elm blader

Bladene av den europeiske hvit Alm (Ulmus laevis), kalles russiske hvit elm, er fra 3 1/3 til 6 inches lang og bred for grunnlaget og taper til en lang punkt. De er skinnende på toppen og har mykt hår på bunn. De er vanligvis dobbelt taggete på kantene og har 12 til 16 par un forgrenet årer. Trær vokser opp til 60 fot høy med sengehimmel sprer seg til 60 fot bred og trives i USDA anlegget hardførhet soner 3b gjennom 9a.

Sibirsk Elm blader og kinesiske Elm blader

Blader av Siberian Alm (Ulmus pumila) er 1/3 til 1 - tommers bred og 3/4 til 2 1/2 inches lang. De er elliptisk eller har bred bottoms og taper en tips. De har taggete kanter. De er glatt og middels til mørk grønn på toppen og blek grønn og jevn på bunnen, noen ganger med kort hår. Sibirsk elms vokse 35 til 80 fot høy i USDA soner 3 til 9.

På 1 1/2 til 2 1/2 inches lang, mørk-grønn, skinnende bladene av den kinesiske Alm (Ulmus parvifolia) er lik i størrelse til Siberian elm, men er mindre enn glatt, amerikanske eller hvit elm blader de er oval til elliptisk form med taggete kanter. Regnes invasiv av USA Forest Service, vokser kinesiske elms opp til 50 fot høy med sengehimmel sprer seg til 60 fot bred i USDA anlegget hardførhet sonene 4 til 9.

Bevingede Elm og Cedar Elm blader

Undersiden av bladene av bevingede elm (Ulma alata) er selv, og de er blant mindre elm blader på 2 inches eller mindre i lengde. De er også smalere. Toppen av umodne trærne er røff og hårete øverst, slår glatt på modne trær. Raskt voksende bevingede elm vokser fra 40 å 60 fot høy med sengehimmel fra 30 til 40 fot bred i USDA anlegget hardførhet soner 6 til 9.

Bladene av sedertre Alm (Ulmus crassifolia) er oval formet og også mindre enn 2 inches lang. Kantene er taggete, noen ganger dobbel taggete. Cedar elms vokse 50 til 90 høye med sengehimmel 40 til 60 fot bred i USDA anlegget hardførhet soner 6 til 9.