Alderen på et Hickory tre av størrelsen

August 22

Alderen på et Hickory tre av størrelsen

Trær generelt ser mye det samme i livet, øker i størrelse, men litt i utseende forhold til mennesker og dyr i endring. Fordi trær vokser i mye samme tempo i livet, bestemmelse av alder på en er lett. Hvis du vet vekstfaktor på et hickory tre, kan du beregne sin alder.

Vekstfaktorer

Størrelsen på en trestamme er en god indikasjon på sin alder. Alle trearter vokser på en jevn hastighet, øker i omkrets med omtrent samme beløp hvert år. Dette betyr at det er ikke nødvendig å hogge treet ned eller bruke en borer telle dens vekst ringer. Måling av hickory diameter hjelper deg med å fastslå alder.

Hickory størrelsen av tiåret

Hickory trær er sakte vokser. En hickory sapling et lite mer enn en tomme i diameter er trolig 10 år gammel. Et tre med en diameter litt mindre enn 3 inches er 20 år gammel. En 30-år gamle hickory er inches tvers, mens en 40-year-old prøven er litt mer enn 5 inches i diameter. En hickory litt mindre enn 7 inches bredt er 50 år gammel, en 10-tommers tre er 75 og en hickory som har eksistert i 100 år har en diameter på mer enn 13 inches.

Feil

Hickory trær i naturen vokser relativt jevnt. Trær som vokser ut i åpne, som i hagen eller forstad, øker i størrelse på en raskere hastighet enn sine kolleger i skogen. Hickory trær i et forurenset urbant område er trolig hemmet, vokser tregere enn vanlig. Riktig beregne en alder av slike er en tree mye vanskeligere.

Måler en Hickory alder

Vikle et målebånd rundt i en høyde på 54 inches og dele resultatet med pi, nøyaktig til 3.14. Dette gir deg treets diameter. Multiplisere diameter i inches av 7.5, arten vekstfaktor, til å bestemme den hickory beregnet alder.