Albuen på min vasken lekker

December 11

Drain hver vask munner ut i en albue-formet rør kalt en P-trap, som kreves av koden som en hygienisk beskyttelse. Det har et basseng i stående vann på det laveste punktet som sel kloakken gasser og skadedyr i rørene og hindrer dem fra å komme av avløpet. En lekker felle må vanligvis bare være skjerpet, finnes det ikke korrodert eller trådene i sine låsing nøtter er ikke strippet.

P-Trap anatomi

P-trap på de fleste vasken avløp består av et loddrett koblingspunkt, en vannrett og en pipe med en invertert "P" form mellom dem. Loddrett slutt kobler til avløp tailpiece, som er forlengelsen av avløpet rett under vasken, mens vannrett slutten fører til avfall linjen. Samlingen inneholder en dreibar tilkobling slik fellen kan plasseres med eksisterende rør. Komprimering fittings som består av en mutter og en konisk skive holder endene av linjen tailpiece og avfall. Skivene er vanligvis plast og må passe tett for å være effektive.

Lekker tilkoblinger

Hvis vann lekker fra P-fellen, er sjansene at det kommer fra komprimering fittings på hver ende, og skyldes vanligvis en blokkert felle, en løs tilknytning eller begge deler. Hvis fellen blokkeres delvis, vann sikkerhetskopierer vasken er drenering og, hvis koblingene ikke vanntett, vil sive gjennom og dryppe på gulvet. Hvis tilkoblingene er løs nok, seep vann fra dem selv i fravær av en blokkering i fellen. Løsningen er å stramme eller erstatte skivene.

Tips for innstramming felle tilkoblinger

Komprimering mutterne på hver ende av fellen og svivel mutteren, er utformet for å være hånd strammet, men hvis du trenger mer kraft for å stoppe et drypp, et par slip-lock tang hjelper vanligvis. Det er viktig å ikke strammes nøtter, men fordi du kan kle trådene og, hvis du gjør, du trenger reservedeler. Hvis en lekkasje ikke vil stoppe, demontere fellen og rense den. En inspeksjon av skivene kan avdekke nok slitasje på ett eller begge av dem til å rettferdiggjøre en erstatning. Når fellen er klart og skivene sikre, skal komprimering fittings fungere.

Feilsøking

Et sekundært formål av P-feller er å ta små gjenstander som kan utilsiktet falle i avløpet og annet rusk kan også samle der, til slutt lage tette. Fjern din feller regelmessig og rengjør dem for å hindre at disse tresko forårsake lekkasjer. Lekkasjer kan også oppstå fra rør som passer sammen i en liten vinkel, som kan skje når ønsket tailpiece og avfall føres forhold til hverandre. Hvis ingen justering er mulig at vil rette rørene, kan det være mulig å sette inn en vinkel passer eller fleksible rør mellom slutten av fellen og avfall linje.