Alabama treet identifikasjon

May 9

Alabama A & M University og Auburn University liste 66 trær som oftest funnet i Alabama. Fra solid evergreens som loblolly pine til delikate magnolia tilbyr Alabama trær et vell av mangfold. Dette mangfoldet, men kan utgjøre et problem for de som prøver å identifisere disse trærne. Betalende oppmerksomhet til hvert tre unike blader og bark er nøkkelen til vellykket identifikasjon.

Bartrær

Bartrær er trær som ikke løvene hver falle. Som gruppe er de lettest preget av tynne, inntil bladene. Alabama er hjem til mange bartre. Hvis du ser skjellete blader og fibrøs rødlig brun bark, kan du se på en østlige rødt sedertre. Eastern white pine har lenge pinner i bunter av fem. Alabama er også hjem til to bartre del med tradisjon og mister sine blader om vinteren - fibrøs bladverket av bald cypress og hvit stripete av den østlige hemlock.

Gul furu

Gul pines er en gruppe av bartre med nåler i grupper på to eller tre. Hvis nålene er bare i grupper på to, er treet trolig en loblolly furu eller en longleaf furu. Hvis pinnene i grupper på to og tre på samme treet, kan så du se på en skråstrek furu, Virginia furu, shortleaf furu eller Gran furu. Hvis du vil skille mellom disse trærne, må du studere hva som kjennetegner koner, som varierer i størrelse og form.

Hardwoods

Hardwoods er løvtrær. Dette betyr de løvene høsten og regrow dem våren. Bemerkelsesverdig rekke disse trærne i Alabama kan være skremmende, men innsnevring feltet er lett når du vet hvilke egenskaper skal se etter. Noen blad typer du trenger å vite er palmate blader, de lobed å ligne en hånd eller mer fjærlett ofte blader. Du trenger også å vite forskjellen mellom enkle blader, med ett blad per forfølge og sammensatte bladene, de med mer enn ett per stilken. Buckeye har for eksempel blader palmately sammensatte. Dette betyr at den har mer enn én hånd-formet blad per stilken. Svarte gresshoppen treet har pinnately sammensatte bladene, så mer enn én, fjærlett blad per stilken.

Oaks

Oaks er en type løvtre brutt opp til to grupper, rød eik og hvit eik. Red oaks har bladene med små bust lapp ender og blad tips. Hvit eik har bladene med avrundet fliker og ingen bust. Vann eik og willow eik er rød eik. Innlegg er eik og blackjack eik typer hvit eik.

Andre løvtrær

Alabama er også hjem til ekte hickories, som har fem til syv brosjyrer per sammensatte leafm og pecan hickories, som har ni til 17 brosjyrer per sammensatte blad. Du kan møte maples med sine tenner, lobed blader. Elm trær har oval formet, ridged bladene. Aske har også oval formet blader, men deres er glatt i motsetning til tenner. Tupelos er preget av lange blader knyttet til lange tynne stengler. Delikat magnolia trærne er lett å flekk på grunn av sine hårete blader og prangende blomster.