Akvatiske planter til Plant for Waterfowl

August 24

Akvatiske planter til Plant for Waterfowl

Vannfugler må egnet akvatiske planter og frø å overleve og trives. Mange vannplanter ikke bare gi mat for fugler, fisk og insekter, men dekke for vannfugler og forhindre fjæra erosjon. Plant innfødte planter for ditt område, som enkelte planter egnet for vannfugler, som hydrilla, har blitt invasiv. Mange planter for vannfugler er også ganske attraktive, og blomster lyse opp en bakgård dam eller vann hage.

Pickeral anlegg

Plante denne fjæra plante, Pontedaria cordata, som en mat kilder for både vannfugler og fisk. Innfødt til Florida, dette raskt voksende anlegget bærer lilla-piggete blomster hver vår. Pickeral foretrekker delvis skygge og grunt vann. Også egnet for fjæra re-vegetasjon, bladene vokse opp til 8 inches lang og 4 inches bredt. Plante i Pickeral året rundt.

Pilspissen

Så populært er dette anlegget som vannfugler mat som det er kjent som duck potet. I tillegg bruk som matkilde, pilspiss eller Sagittaria latifolia, er en attraktiv dekorativ med tre-petaled hvite blomster. Plante det gir også fjæra stabilisering. Meget hardfør, pilspissen vokser i noen jord enn det som er svært salt eller alkalisk. Tørke tolerant, den foretrekker lavlandet eller vann ca 1.5 fot dypt. Plante pilspiss knoller i våren eller sommeren eller når det er minst fire måneder av økende været før frost setter i.

Wild selleri

Vannfugler kan feed på alle deler av wild selleri anlegget, og det gir også mat for fisk. Plante frø eller knoller. Frøene kan plantes i vår eller høst, mens knoller kan plantes i løpet av sommeren. Planter foretrekker full sol på grunt vann, som det røtter i myk, sedimentær jord. Fleste av anlegget lever under vann, med blad fremveksten på overflaten i sommer. Bladene varierer fra 1 til 7 fot lang.

Chara

Også kjent som muskgrass på grunn av sin lukt, gir dette alger anlegget mat for waterfowl og dekning for fisk. Chara gjør best i klare og hardt vann. Den enkleste av alle vannfugler planter å etablere, bare kaste bunter av det i vannet. Så lenge det får sollys, vil chara vokse. Etablere chara kan også redusere vann turbiditet.