Aksent belysning for takvinduer

October 31

Aksent belysning for takvinduer

Arker windows tjene tre viktige formål. Fordi de angis loddrett i skrånet tak, de la mer lys inn en loftet området, sikre ventilasjon i loftet området og øke livable plass på loftet, gjør dette rommet mer nyttig og brukervennlig. Arker, men kan også være arkitektonisk tiltalende, og så kan du trekke oppmerksomhet til dem for å gjøre hjemmet ditt mer vakker. Forskjellige typer utendørs belysning vil belyse din arker, noe som gjør dem til et slående trekk på huset.

Flomlys

Flomlys kan brukes til å belyse dine arker. Disse typer lys er vanligvis hang på toppen av dormer overheng, vender ned, for å belyse ansiktet til dormer. Lys spredt ned huset i en attraktiv måte men trekke øyet til dormer. Dette er kjent som ned-belysning og kan være bra for sikkerhet samt estetikk, siden det vil lyse området rundt hjemmet ditt.

Spotlight

Spotlight kan plasseres på toppen av dormer vender ned, men de kan også plasseres under dormer grossist. Spotlight er justerbar, slik at du kan flytte fokus for lyset å belyse dine dormer spesielt eller å belyse del av veggene i huset, også. Fordi de er langt fra hva de er belyst, du gjør lyset sterkt fokusert på dormers eller flytte dem slik at belysningen er mer diffust, eller du kan bruke flere lys på ett vindu for en dramatisk effekt kjent som krysser belysning.

I bakken belysning

Også vel belysning, denne typen lys består av en liten sylindriske boliger med lys inni som er begravet i bakken slik at de er i flukt med bakken. Denne typen lys er tiltalende fordi kilden av belysning er skjult. Men du kan ikke flytte lyset måten kan du for en spotlight. I bakken belysning brukes til opp-lys på hjemmet ditt, så du kanne sted ettall under hver gavl lys dem nedenfor.

Andre belysning

Hvis du finner flomlys, spotlights og i bakken lys er for dramatiske, kan du bruke andre typer belysning for en mer subtil effekt. For eksempel innlegg belysning på en ganske høy innlegget nedenfor dormers kan tiltrekke oppmerksomhet men gi ikke dramatisk belysning. Dekorative belysningen er normalt for områder som verandaer, men et element som en hengende lanterne i en dormer kunne gi hjemmet ditt et tilpasset utseende. Det er også subtile lys, som designet for å belyse trinnene på et dekk, som du kan sette inn en dormer-vinduet overheng for en mindre intens utseende.