Air condition vs Swamp Cooler

October 8

Myr kjølere er generelt mer energi effektiv og rimelig enn klimaanlegg avhengig av klimaet. I fuktige miljøer er klimaanlegg overlegen i kjøling effektivitet.

Typer

Air condition enheter krever energi å komprimere en kuldemedium gass og recirculate luft gjennom et lukket system. Myr kjølere trenger energi for en vifte motor å flytte luft gjennom kjøling enhet; mye mer energi effektiv fremgangsmåte.

Misforståelser

Myr kjølere er ikke effektiv i alle steder. Hvis miljøet er allerede fuktig, være en myr kjøligere med ikke effektiv kjøling omgivelsene. Slike steder er klimaanlegg for kjøling en klokere valg.

Funksjoner

Reservedeler og vedlikehold på myr kjølere er generelt billigere enn vedlikehold på aircondition enhetene. Swamp cooler er mer enkle maskiner med mange deler som lett kan bli reparert av en gjør det selv hjemme eieren.

Effekter

Myr kjølere sirkulere luft fra eksterne kilder enn kjører den samme luften gjennom systemet som et klimaanlegg. Helse kan forbedres fra sirkulasjonen av frisk luft og tillegg av fuktighet til luften som sumpen kjølere tillatelse.

Ekspert innsikt

Kontroller at alle hjem vinduene er ordentlig lukket og nyanser trukket for en myr kjøligere eller klimaanlegg å være mest effektiv. Med riktig hjem isolasjon og windows forseglet, vil kjøling effektivitet være betydelig forbedret.