Agave identifikasjon

May 16

Agave identifikasjon

Produktive over Mexico; Amerikanske statene i California, Arizona, Texas, Louisiana, Florida og Hawaii; og US Virgin Islands, agave anlegget fungerer som både en dekorativ attraksjon og et produkt rik på energi.

Identifikasjon

Agave er en saftig flerårig plante, en art som er innfødt til ørkenen steder i USA. University of Arizona samarbeidende Extension Service beskriver sukkulenter som "Planter som har høyt spesialiserte anatomiske funksjoner som tykk voksaktig neglebånd, kjøttfulle eller minimal blader, endret blader (spines), og røtter med ekstra lagringsplass for mat og vann."

Fordeler

Bladene på en agave er kjøttfulle vedheng med anlegget som helhet blomstrende pent i godt drenert jord - selv med litt vann. "De foretrekker det meste full sol, men kan gjøre det bra i delvis skygge. Gruppere med andre saftige planter som kaktus. De kan bli dyrket innendørs og også nær varme solfylte Vinduer,"råder UCLAs integrert Pest Management nettsted.

Betraktninger

Fleste agave planter er monocarpic, betyr de modne i løpet av årene, vanligvis et sted mellom fem og ti - blomst når, produserer frø og deretter dø. En stor mengde karbohydrater er produsert i anlegget, fører til en rekke forbrukerprodukter som agave nektar drinker og agave sirup.