Agave Bugs

January 14

Agave Bugs

Agave er en flerårig saftig som vokser i 50 forskjellige varianter, i høyde fra 1 til 40 fot. Hardfør plantene tilpasse seg ugunstige forholdene og utføre i containere. De er utsatt for insekt infestation.

Identifikasjon

Vanlige agave skadedyr inkluderer snute weevil og plante feil. Snute weevil er en 1/2-tommen-lang, brun-svarte insekt som angir ved basen. Pest er mer vanlig i større agave arter. Anlegget bugs er om 1/2-inch lang og skade vegetasjon.

Skade

Agave snute weevil legger egg på anlegget base. Forfall mikrober angi planter på dette området og forårsake vev å starte råtner. Plantene begynner å wilt og gradvis dø. Anlegget bugs er løvverk eaters og forårsake gul til brun arr på berørte bladverket. Alvorlig infestation forårsaker gradvis død av anlegget.

Kontroll

Det er svært vanskelig å kontrollere agave snute beetle, og den beste forebyggende strategien er å bruk resistente varianter. Forebyggende insektmidler brukt våren ofte er nyttig. Kontrollere plante feil med anvendelsen av insecticidal såpe eller bredt spekter insektmidler. Bruke kjemikalier under tidlig eller sen kveld når skadedyr fôring aktivt.