Afrikanske fioler vokser i en skyggefull vist på trammen?

April 26

Afrikanske fioler vokser i en skyggefull vist på trammen?

Afrikanske fioler er godt tilpasset innendørs voksende fordi de trives i indirekte lys og moderat miljø som de fleste mennesker liker. En skyggefull, vist på ryggen våpenhuset beskytter afrikanske fioler fra mange av de mest ubehagelige miljøforholdene, som tøffe værforhold, varmt sollys og (ofte) høy vind, men kan ikke være passende hvis tilgjengelig lys er utilstrekkelig.

Lys

Afrikanske fioler foretrekker lyse, indirekte lys. De også trives i morgensolen og skygge for resten av dagen. Lysnivået som er for lav vil resultere i en kompakt plante med små blader og lite til ingen blomstrer. Ytterligere lys kan oppnås med vokse lysene, om nødvendig. Hvis de får for mye sollys, bladene vil gul og kan brenne. En skyggefull, vist på trammen er sannsynlig å produsere godt til lav lysnivåer, så se etter symptomer på lite lys og korriger om nødvendig.

Fuktighet

Veldig tørt klima stress og utenå tørrlegge overflaten afrikanske fioler. De foretrekker relativ fuktighet mellom 50 og 70 prosent. Plassere et brett med småstein og vann ved siden av eller under anlegget vil hjelpe øke fuktighet litt, men kan gjøre lite i porches tørr luft og breezy betingelser. Ifølge Auburn University, kan nighttime fuktighet mot 100 prosent forårsake en soppinfeksjon kalt botrytis. Fans og god sirkulasjon på verandaen kan omgå høy luftfuktighet.

Temperatur

Afrikanske fioler trives på innendørs temperaturer, vanligvis mellom 60 og 80 grader Fahrenheit. Skjermede verandaer er sannsynligvis opplever temperaturer godt utenfor dette området, spesielt om sommeren og vinteren. Et termometer plassert nær African violet vil bidra til å holde oversikt over farlig temperaturer, og den afrikanske violet kan flyttes innendørs i disse tider. Våren og høsten kan være godt egnet til voksende afrikanske fioler i et vist på ryggen våpenhuset, forutsatt temperatur kursbevgelsene ikke er for alvorlig.

Miljømessige faktorer

Hvis de vist i ryggen våpenhuset gusty, kan afrikanske fioler blåse. Potting jord er vanligvis veldig lett, og plante bladene kan fange vinden lett. Hvis anlegget blåser over, blader pause, og hele kan komme uprooted. Sette inn en tyngre potten eller ellers avstivet, har den en bedre sjanse. Afrikanske fioler liker ikke kaldt vann på sine blader, og så bør ikke plasseres på verandaen i et område hvor de mest sannsynlig vil bli regnet på.