Afrikanske fioler som ikke blomstrer

November 3

Afrikanske fioler som ikke blomstrer

Afrikanske fioler har uklar, mørkegrønne blader og attraktive blomster i farger, fra hvit til dyp lilla. Forsvarlig behandling av afrikanske fioler vil oppmuntre nye vekst og blomstrer. Planter som ikke har de rette forholdene å blomstre vil ha grønt løv som ser sunn men ingen blomster.

Jord og pottstørrelse

Afrikanske fioler må løs jord med god drenering. Mange kommersielle potting blander er luftige nok for fioler. Bruk like deler av perlitt, vermikulitt og torv mose for en rik, luftige medium for anlegget. Når du er nyplanting African violet, ikke pakke skitt ned rundt røttene. Bruk en pott som er tre ganger mindre enn at blad. Hvis at blad er 9 tommer, kan du bruke en pott som er 3 inches i diameter og 3 inches dyp.

Gjødsel

Gjødsel er en grunn anlegget ikke kan være blomstrende. Fioler trenger gjødsel ukentlig kan stimulere vekst og blomstrende. Hvis du bruker gjødsel for månedlige gjødsling, klippe dosering inn fjerdedeler og vann ukentlig. For eksempel hvis dosering er 2 tsp. for 1 gallon av vann, redusere at doseringen til 1/2 tsp. for 1 gallon av vann.

Lys og luft

Afrikanske fioler må nok lys til å blomstre. Fioler sett 12 inches fra et solfylt vindu med indirekte sollys har nok lys til å blomstre. Holde temperaturen i rommet med 72 grader Fahrenheit, men gi rommet luften omløpet slik anlegget ikke sitte i tørr, bedervet luften. Planter som ikke får nok lys vises bladene vokser i en oppadgående retning. Når anlegget er å få nok gunstig lys, vil bladene ligge flatt i potten.

Vanning

Holde jorda fuktig, men ikke våt. Hvis anlegget tørker ut mellom Pottejorden, reduseres knopper. Når jorda er fuktig å ta, gi fiolett vannet. Planter trenger vanligvis bare en god vanning hver uke.

Forstyrre røttene

Noen ganger du kan gjøre alt riktig og African violet ikke blomster, men vil ha masse grønn vegetasjon. Noen ganger trenger anlegget litt hjelp blomstrende. Forsiktig plukke opp potten og trykk det på bordet for å få panikk røttene, som vil hjelpe anlegget begynner å bud og blomst, ifølge Joyce Stork på Kents blomster.