Afrikanske fioler med gule blader

August 13

Afrikanske fioler med gule blader

Afrikanske fioler er en vanlig houseplant med blomst fargene oppstiller fra blues og lilla for hvite, rosa og gult. Bladene, er imidlertid vanligvis grønt eller spraglete grønn og hvit. Det er sjelden at African violet blader å være gul med mindre det er et problem med skadedyr og ernæring fabrikkens miljø.

Eksponering

Afrikanske fioler foretrekker sterkt indirekte, lav intensitet eller filtrert sollys. Hvis bladene er gulfarging, de kan være får for mye sollys eller kan bli for nært å vokse lysene, og de kan begynne å brenne. University of Wisconsin forlengelsen "Hvordan å vokse fioler" guide anbefaler å sette afrikanske fioler i øst - eller Nord-mot vinduer eller sikrer at vokse lysene er om en fot over bladene.

Insekt problemer

Ifølge entomolog Charles L. Cole ved Texas A & M University, bred midd suge næringsstoffer fra African violet blader, som resulterer i gulnet blader som kan krølle under i kantene, mens jord melete feil lever på røttene og forårsake gullig blader mangel på næringsstoffer. Foliar nematoder føre mørke flekker på blad kanten etterfulgt av to eller flere av bladet gulfarging.

Sykdom

Rot og stammen rots er sykdommer som påvirker røtter eller kronene av infested afrikanske fioler. Anlegget kan bare vil, men oftere enn ikke bladene vil gult først som et tegn på at de er ikke lenger mottar ernæring. Mørke og halte stammer eller krone eller brun eller formørket, våt røtter er at råte.

Ernæring mangel

Nitrogen er nødvendig for mange plante prosesser, og mangelen på nitrogen vil føre til chlorosis, eller gulfarging av bladene. Men bladene lette gradvis og vil først komme blek grønn. Over-gjødsling er en mer vanlig problem enn under befruktning, så sjekk for andre problemer som kan forårsake bladet gulfarging før du prøver å fikse det med gjødsel. Mange fungal sykdommer lever bare så lykkelig på gjødsel som de gjør på afrikanske fioler.