Aeroponics & mate planter

December 21

Hydroponic og aeroponic holder plantene i inneholdt, kontrollerte situasjoner med konsekvent vannføring og støtte. Disse systemene ikke bruker jord og i stedet avhengig av eksterne kilder av ernæring. Hold aeroponically vokst planter i riktig forhold, og mate dem konsekvent for voksende suksess.

Aeroponic oppsett

Aeroponic hager har plast voksende skuffer med personlige pods eller åpninger for planter. Voksende skuffene Dingle planterøttene i en åpen veksler for luft og vann sirkulasjon. Disse systemene ikke bruker en voksende medium i det hele tatt, og avhenger utelukkende luft og vann for ernæring.

Ernæring

Mangel på jord eller andre voksende medium betyr en mangel på vitaminer og mineraler for aeroponic planter. Bruk spesiallaget hydroponic næringsstoffer for å løse dette problemet og vedlikeholde planter. Disse blandinger inneholder alle nødvendige makro- og mikronæringsstoffer i konsentrerte mengder, og kommer i plante-spesifikke blandinger. Ikke bruk jord gjødsel for aeroponic planter, som de er utilstrekkelig.

Vanning

Aeroponic planter er avhengige tungt på vann også. Bland hydroponic næringsstoffer i vannkilden til produsenten anbefalte priser, og alltid ha vann og ernæring kilden. Økende kanten anbefaler bruk av rent vann for å unngå forurensning i systemet.

Sollys og varme

Planter kan ikke leve på ernæring og vann alene; de krever solskinn og luft til å slå de vitaminer og mineraler til mat. Holde aeroponic systemet på et passende sted for lys, luft og varme. Sommeren frukt og grønnsaker trenger temperaturer på 70 til 80 grader Fahrenheit og seks til åtte timer med sol hver dag, solen-kjærlig ettårige og stauder. Cool sesongen grønnsaker og skygge-kjærlig ettårige og stauder gjør best på 60-70 grader F og fire timer med sol hver dag.