Advarsler om Refacing skap

November 27

Advarsler om Refacing skap

Etter år med slitasje har brutt ned lakk og slitt tre, kan hver regjering bruke en god refacing. Imidlertid, du burde ta for å unngå å gjøre skade til skap eller til deg selv.

Kostnader

Aldri undervurder kostnaden for refacing kjøkkenskapet. En full makeover av kabinettet kan koste hundrevis av dollar for profesjonell jobb og godt over hundre for en vellykket gjør det selv jobb - og enda ikke. Planlegging er et viktig skritt i refacing ditt skap. Oversikt over kostnadene for alt fra tre å lime for å få en full oversikt over kostnadene.

Kontraktørselskaper arbeidere

Pass på å velge en altmuligmann som har vist seg ferdigheter for å unngå senere skuffelse med shoddy håndverk. Vurder flere tilbud med full anslag før du velger en snekker. Be om anbefalinger fra venner, familie og kolleger som har nylig refaced sine skap. Unngå entreprenører som nekter å gi anslag eller tid linjer eller synes å være uorganiserte.

DIY farer

Forstå risikoen for refacing skap selv. Hvis du aldri har gjort et prosjekt som dette før, kan du vurdere å få råd fra venner med snekring erfaringer eller DIY hjem remodeling bøker. Kontroller at alle verktøy er i god stand og grundig forberedelse for eventuelle skader som kan oppstå.