Adenium's Caudex er å gulne

April 6

Adenium's Caudex er å gulne

Den Adenium caudex er kjent for sin enestående formet bredt bagasjerommet og store prangende blomster, som er en sjeldenhet i planter som tørke tolerant som Adenium. Selv om den tåler forsømmelse som vanning er bekymret, er Adenium svært skjøre på andre måter. Vanligvis vil når anlegget er skrantende på noen måte, bladene starte gult.

Rot råtne

Adeniums tåler alvorlig tørke, men kan ikke stå overdreven vanning. Den vanligste sykdommen i dette anlegget er rot råtne, som er forårsaket av røttene bli for fuktig. Hvis din plante påvirkes av rot råtne, vil bladene alle begynner å gul og faller i løpet av dager. Da dette har begynt skjer, er det allerede for sent for anlegget. Hvis Adenium anlegget er stort nok, kan du bare miste en del av rotsystem og det kan sprette tilbake. Hvis dette synes å være problemet, stoppe vanning umiddelbart og la planten hvile.

Nitrogen mangel

Nitrogen er det viktigste næringsstoffet for sunn vekst av de fleste planter. Adenium caudex krever mer nitrogen og andre essensielle næringsstoffer enn de fleste andre planter. Nitrogen mangel kan bli gjenkjent av gulfarging og slippe av lavere blader av plante- og generelt liten og usunn ny vekst av blader og blomster. For å bekjempe dette, bruk en komplett gjødsel med like deler nitrogen, fosfat og kalium som Adenium krever disse andre mikronæringsstoffer. Gjødsle minst to ganger i året, like før vinteren og starten på våren. Bruk ammoniakk nitrat gjødsel i motsetning til ammoniacal nitrogen-baserte gjødsel som sistnevnte kan oppmuntre leggy og sparsom oppreist vekst.

Micronutrient mangel

Nitrogen, fosfor og kalium avhenge planter også tretten mikronæringsstoffer for sunn vekst. Adenium-caudex trenger disse næringsstoffene som alle andre, men er spesielt påvirket av sink og jern mangel. Mangel på en av disse næringsstoffene får chlorosis i anlegget bladene, betyr bladene er ikke lenger produsere klorofyll og derfor kan ikke photosynthesize. Dette kan være vitne til som tap av grønt pigment til anlegget blader. Mange gjødsel er lastet med mikronæringsstoffer, samt tre - nitrogen, fosfor og kalium. Kjøpe gjødsel som inneholder sink og jern for din Adenium. Hvis ikke, sinksulfat og jern fosfat er tilgjengelig på de fleste hage sentre og kan brukes til å endre jord tilsvarende.

Stem Rot

Det er mange patogener kan angi Adenium caudex gjennom blad systemet, vanligvis som et resultat av interaksjon med insekter fôring av anlegget. De fleste av disse patogener vil først være gjenkjennelig av subtile gulfarging av blader i et konsentrert område, etterfulgt av råtnende av stilkene knyttet til bladene. Adenium caudex vil ofte karantene og miste infiserte stammer på egen hånd når de døde av; for å være sikker, avskåret stammer under punktet av infeksjon.

Blight

Lys er en sykdom som påvirker arter over spekteret av planteriket, inkludert Adenium. Det er gjenkjennelig ved at gule bladene med små svarte flekker og gjennom. Systemisk soppmidler som legges til jord er tilgjengelig på de fleste hagesenter å bekjempe sykdom på planter i den Adenium caudex.