ADA-krav for en pidestall Sink

October 28

ADA-krav for en pidestall Sink

I motsetning til en forfengelighet vask med et kabinett kan frittstående vasker funksjonshemmede personer i rullestol tilgang vask å utføre grunnleggende hygiene aktiviteter, for eksempel håndvask og tann penselen. Som navnet antyder, er vasken montert på en pidestall basen, slik at tilgang under vasken og på begge sider av sokkelen. Under amerikanske with Disabilities Act, må en vask kravene for tilgjengelighet skal markedsføres som handikap-tilpassede.

Høyde

Tilgang vask er av største betydning for frittstående vasker. Bollen av vasken pidestall bør være minst 27 tommer fra bakken og ikke mer enn 34 inches høy. Dette sikrer at handicapable personer kan nå vann og synke bollen og at det er nok avstand knærne under bollen. Sokkelen settes tilbake mot veggen eller være tynn nok slik at den passer mellom hjul og personens ben. Vasken må være minst 6 1/2 inches dyp.

Operativ deler

Operativ deler i en pidestall sink referere til bestemte deler en person må bruke for å aktivere vannet. Dette inkluderer tuten som vannet strømmer og avledninger som starter det varmt og kaldt vann flyt. Pidestall sink bør ikke være så dypt at operativ delene ikke kan nås av den gjennomsnittlige brukeren i rullestol. De bør være lett å betjene med én hånd. Ikke stram fatte eller vridning av håndleddet skal være nødvendig å slå på vannet i en ADA pidestallen oppvaskkum. Retningslinjene staten kraft måtte skru på vannet skal ikke mer enn 5 kg. Hvilke typer operativ deler kan være spaken-opererte, to-håndteres turn-stil, push-type eller bevegelse aktivert.

Utsatte deler

Ventiler og P-trap renne forsamling vises under mange frittstående stil vasker. ADA pidestall-vaskevannsfat krever disse delene til å være skjult i sokkelen hindrer sårer selv etter bumping i deler. Frittstående vasker er spesielt utformet slik pidestall basen passer over renne forsamling å skjule den og forhindre skade. Hvis en eller annen grunn disse delene ikke får plass innenfor pidestall basen, bør de være dekket med en rørleggerarbeid pipe dekket å sikre trygg bruk av vasken.

Klaring

For å være tilgjengelig for rullestolbrukere, installeres vask for å gi plass til alle sider for en rullestol for å enkelt navigere. Området rundt vasken bør være tydelig, med minst 4 føtter foran vasken slik rullestol kan nærmer vasken og snu når ferdig. Hvis en vask installeres ved en annen innslag, krever kode at det være minst 36 inches klaring fra nærmeste kanten av kampen til midten av pidestallen oppvaskkum. Hvis vasken installeres ved siden av en vegg, skal også avstanden fra veggen til midten av vasken 36 inches.