Acid vann effekt på bønne planter

January 22

Bønner er en verdifull avling for hjem dyrkere, og er populært i hager. Deres rett stammer og grønne vegetasjon legge til frodighet hager og gi deres produsenter gleden av en hjemmelaget avling for matlaging og snacking. Som noen plante krever bønne stilker en viss forsiktighet. Hvis at omsorg blir avbrutt av noe like syren regne, kan vekst og høsting av bønne planter bli alvorlig skadet.

Plante bønne planter

Bønner er best plantet våren slik at de kan dra nytte av den kommende sommeren. De kan plantes fra mars til August for en kontinuerlig innhøsting. Når bønne planter har blomster og båret pods, vil de reflower og bære mer frukt. De er følsom for kulde, men og ikke vil vare i vinter.

Bønne anlegget utseende

De fleste bønne planter vokser rett opp og oppnå en høyde på tolv til tretti tommer, avhengig av rase bønne. Grenene på bønne planter produserer bean "pods." Bønner vokser inni disse pods.

Acid vann og bønne planter

Som de fleste planter, er bønne planter svært berørt av en betydelig endring i deres miljø, som endringen surt vann eller regn. Sur nedbør forårsaker bønne planter har forkrøplet vekst, raskere forringelse og blad fargen falmet. Disse resultatene er direkte forhold til syre nivået i vannet.

Behovene til bønne planter

For å vokse riktig, trenger bønne planter riktig nivå av omsorg. Alle bønne planter trenger full sol, rask-drenering jord, kompost og gjødsel. Hvis de ikke får nok ernæring, vil ikke de vokse. I stedet, de er små og spare energi. Bønner vokser ikke godt i jord som er for fuktig eller ugress eller andre gress, som de har en grunne rotsystem som kan lett bli skadet. Dette betyr at de ikke kan dyrkes for tett sammen.

Sykdommer

Bønne planter kan også bli angrepet av sykdommer som ikke har noe å gjøre med vannet de får. Sykdommer som kan forårsake blad blight eller wilting er vanligvis forårsaket av sopp, og behandlet ved hjelp av soppmidler.