Aboveground bassengene ødelegge gresset?

January 24

Aboveground bassengene ødelegge gresset?

En aboveground basseng kan gjøre din bakgård til en mini ferie sted for familien. Men om du kjøper en permanent eller et basseng som fyller bare når du vil bruke det, bør du vurdere effekten på landskapsarkitektur din.

Gresset

En aboveground basseng vil drepe alle gresset under det, siden mange av disse bassengene er stor og for å være permanent. Det er imidlertid mindre bassenger tilgjengelig som oppblåsbare og kan flyttes når drenert. Hvis du ikke vil et basseng hele tiden og vil beholde plenen, kan en av disse være et godt valg.

Beliggenhet

Før du velger en aboveground basseng, vurdere der det skal være i din hage. Et solrikt område er best å holde vannet varmt, men vurdere posisjonering bassenget til en side av hagen din hvis du er bekymret for gresset. Dette gjør du fortsatt har et areal på gress basseng.

Advarsel

Før du installerer bassenget, må du grave ut alle gresset og legge landskapsarbeid klut over bassengområde. Noen typer gresset kan vokse gjennom bassenget liner og ødelegge bassenget. For å forhindre dette, kan du bruke landskapsarbeid klut under bassenget. Også omgi bassenget med en kortstokk eller planter bokser.