Abovegound Pool terrassebord installasjon

April 23

Bygge en kortstokk for aboveground bassenget er svært lik bygge en for et hus. Forskjellen er at aboveground bassengene har ikke styrke til å støtte en kortstokk, det vil i hovedsak være frittstående, stangar opp sammen med til bassenget.

Grunnlaget og rammen

Du må opprette et solid grunnlag for dekk. Grave ned under frost linjen og helle betong footings. Du kan bygge en ramme for betong eller kjøpe pre-laget skjemaer. Det beste valget er å gjøre formen på bryggene bredere nederst enn øverst. Forsterke betongen loddrett med biter av stål å gjøre det sterkere. Knytte innleggene dine støtte til footings bruker metall braketter og skruer laget for dette formålet. Bygge dekk rammeverket i delene nedenfor flat sidene av overkanten av bassenget.

Du kan bygge en liten dekk som er bare et lite område av bassenget, en halvsirkelformet dekk som går halvveis rundt eller selv en dekk som går hele veien rundt bassenget. Hvis du vil din dekk overflaten skal samme høyde som kanten av bassenget, ta tykkelsen på plankekledning hensyn når du måle høyden på rammen. Også vurdere hvordan du vil installere stigen på dekk og når den er ferdig.

Plankekledning og rekkverk

Dekk plankekledning går på neste. Kontroller at du forlater litt plass mellom plankene for drenering. Dette er stedet hvor du har valget mellom tre: du kan velge billig planker eller noe fancy som sedertre. Bolt støtter for rekkverk på utsiden av dekket rammen. Hvis du har en kortstokk knyttet til huset, kan du gjøre rekkverk av pool dekk passer rekkverk av andre dekket et enhetlig utseende. Du kan kjøpe forhåndslagde rekkverk deler eller du kan bygge din egen.

Trapper

Bassenget stigen kan brukes med et tre ved å fjerne delen som festes til bassenget. og knytte stigen til bassengkanten, slik at svømmer å klatre opp av, og ned i bassenget. Svømmere bør bli instruert til trinn på stigen eller pool dekk og ikke på metall kanten av faktiske svømmebassenget ikke er ment å støtte vekten av voksne. På den andre kanten av dekk, vil du bygge trapper eller knytte den til en eksisterende dekk i nærheten huset, eller begge deler. For sikkerhet, kan du bygge en gate på toppen av trappen så små barn og dyr kan gå til pool uten tilsyn av en voksen.