Å vedlegge Patio Rails

August 9

Å vedlegge Patio Rails

Patio rekkverk består av horisontale medlemmer, kalt skinner, som spenner mellom mellom tykk innlegg. Liten, oppreist pickets, kalt spiler, kjøres mellom bunn og topp skinnene for beskyttelse og personvern. Angi et rekkverk av festing ark ytterkledning eller fasader planker direkte til spiler. Med mindre ytre ansikter spiler er flush med innlegg, må du knytte en ekstra baluster til postens inne kant for å gi en nailing overflate for fasader. Etter kledning rekkverket, dekk patio's gjenværende åpninger med skjermen eller windows å fullt ut Omgi terrassen.

Instruksjoner

•Mark lengden på en baluster på innramming tømmer med en målebånd og blyant. Kuttet trelast til lengde med en sirkelsag. Denne ekstra baluster monterer ved siden av et innlegg å gi en nailing overflate. Merke og skjær et identisk stykke for motsatt side rekkverk som du legger.

•Butt en av spiler mot siden av terrassen innlegg. Juster den baluster vertikalt nivå med den tilstøtende baluster. Plasser baluster flush med den tilstøtende baluster. Kjøre en spiker gjennom toppen av baluster med en hammer. Kjøre neglene gjennom baluster hver 8 til 12 inches for å sikre det ved siden av innlegget. Fest den gjenværende baluster til innlegget på den motsatte enden av delen av rekkverk som du legger.

•Strekk et målebånd mellom ytre kant av nylig installerte spiler. Dette målet er den totale bredden av området som du legger. Strekke båndet fra en baluster bunnen til toppen. Dette målet er høyden på installasjonsområdet.

•Mark bredden og høyden til området på et ark ytterkledning med en målebånd og blyant. Tegne kritt mellom merkene, dra stram og snapper linjen for å legge ut en straight cut-linjen. Hvis du bruker ytterkledning planker, kan du utforme en cut-linjen for plankens bredde med snekkers square. Kuttet parti til størrelse med en sirkelsag.

•Løft opp fasader og plasser den over sidene, toppen og bunnen av området som du legger. For planker, justere plankens nederkanten med bunnkantene spiler. Fest parti til rekkverket ved å kjøre gjennom fasader og i spiler. Stasjonen negler hver 8 til 12 inches langs hver baluster. For planker, overlappe påfølgende planker, arbeider fra bunn til topp.

Tips og advarsler

  • Hvis din spiler ikke strekker seg utenfor på terrassen dekk, installere furring strimler mellom nederste skinnen og dekk å gi en nailing overflate for fasader.