Å vedlegge en madrass ramme

July 14

Å vedlegge en madrass ramme

Men ofte skjemmende, er madrass rammer en viktig del av en seng. Disse plasseres under boksen våren, heve det fra gulvet og gir støtte for hele rammen. Ofte laget av metall, gjøre rammene lite for å legge til visuelle appell av et soverom. Omslutt madrass rammen for å skjule det, gjør sengen et mer attraktivt møbel.

Instruksjoner

•Measure madrass rammen. Kjøre et målebånd horisontalt langs hver av rammen sidene å avgjøre lengden. Legge til 1 tomme på lengden på hver side. Bestem høyden på rammen, plassere basen til et målebånd på gulvet og trekke det opp til toppen av rammen. Skriv ned målene.

•Få typen dekorative kryssfiner i farge og Fullfør du ønsker. Har kryssfiner kuttet likestilling dimensjonene du tok; oppussing butikkene skjæring. Du bør ha to stykker av kryssfiner som lik lengden på toppen og bunnen av madrass ramme, pluss 1 tomme, og to stykker som lik lengden på hver av sidene, pluss 1 tomme. Hver av de bør være samme høyde-høyden fra gulvet til toppen av madrass rammen.

•Plasser kutte biter av kryssfinér å danne et rektangel-de to lengre stykker på hver side og de to kortere stykker på toppen og bunnen.

•Apply trelim til kantene av hver av de lengre kryssfiner. Trykk kortere indre kantene av de kortere kryssfiner mot limt kantene lengre stykker.

•Nail tre sammen. Bruke en spikerpistol for å sette tre negler i en horisontal måte langs den ytre kanten av hver side av de kortere kryssfiner. Neglene bør gå gjennom kantene av de lengre stykkene av kryssfiner som er mot de kortere stykker.

•Still madrass rammen inne boksen dekorative kryssfiner. Boksen vil dekke sidene av rammen og når boksen vår og madrass ligger i rammen, vil det være helt skjult.