Å nøytralisere rød djevel lut

May 4

Red Devil lut er ofte funnet i hjemmet fordi det brukes som en renne renere. Når brukt riktig, kan spise gjennom tøffe blokkeringer som hår i minutter og la din avløp klart uten å måtte ringe en rørlegger. Såpe beslutningstakere også bruke lut i produksjonen av såpe. Lut er også kjent som natriumhydroksid, og når det kommer i kontakt med huden, kan det forårsake alvorlige kjemiske forbrenninger.

Instruksjoner

•Unngå vann pulverisert lut. Når du får noe på huden din, er ditt første instinkt å vaske det av. Pulverisert lut, dette fører til mer brannskader. I stedet douse området med eddik for å nøytralisere luten.

•Douse flytende lut vann og deretter eddik. Hvis du har sølt en flytende lut blanding på huden, vaskes er med vanlig eller saltholdig vann. Både væske eller pulver lut, bør du behandle de infiserte områdene med eddik så snart som mulig å nøytralisere luten. Avhengig av lut, vannet vil utvanne den, og deretter eddik kan stoppe eller bremse den brennende prosessen.

•Legg natron. En lime med natron og vann brukt i området kan berolige brenne og hjelpe videre nøytralisere den.

•Contact helsepersonell. Spesielt hvis det er alvorlig, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Tips og advarsler

  • Lut er alkalisk, og eddik er en syre, så den oppretter en balanse. I en knipe, kan andre syrer som sitronsaft brukes mens du søke legehjelp.