Å nøytralisere avføring lukt

August 17

Bli kvitt lukt etterlatt av avføring med en lukt neutralizer. Fecal materie består av fordøyd og ufordøyelig matpartikler, som avgir gasser i luften lage ubehagelig lukt. Lukt neutralizers arbeid ved å absorbere og drepe bakterier i fecal saken. Noen lukt neutralizers er utviklet spesielt for dyr, holde dyrene merker de samme områdene med deres avfall igjen. Nøytralisere lukt som skyldes uhell, avføring på mindre enn ti minutter.

Instruksjoner

•Purchase en lukt neutralizer som passer best for din situasjon. Merker som, men ikke begrenset til natur kjemi flekk og Odor fjerne, Natures mirakel og FON (Feline Odor Neutralizer) kan finnes på din innenbys pet butikker og er spesielt utformet for katter eller hunder. De er formulert for å eliminere muligheten for dyret merking på samme territorium eller området igjen ved bruk av parfyme. Lokale dagligvarebutikker selger også lukt neutralizer produkter, i en ikke-pet-i slekt tilfeldighet.

•Apply lukt neutralizer til områdene som berøres av den fecal matter røyk, som emballasje instruksjoner. Spray neutralizer hvis en sprayflaske fulgte, eller hell noen på en myk klut og gni områdene trenger rengjøring i stedet. Tørk områdene ren med en myk klut.

•Vaskestasjonen tømmes områdene berørt av fecal saken røyk når mer, denne gangen med en blanding av oppvaskmiddel og vann. Dyppe en ren klut i såpe blandingen, deretter gni områdene å kvitte seg med noen rester partikler som kan ha blitt oversett og igjen. Kontroller at alle avføring er fjernet på dette punktet.

•Rinse områdene en siste gang med rent vann, tørk dem med et håndkle. Gjenta hele prosessen etter behov hvis lukten er vedvarende.