Å nøytralisere askorbinsyre med Baking Soda

October 4

Å nøytralisere askorbinsyre med Baking Soda

Askorbinsyre, en form for Vitamin C, er et essensielt næringsstoff som finnes hovedsakelig i frukt og grønnsaker. Natron er et naturlig base stoff. Syrer er nøytralisert ved baser, akkurat som baser er nøytralisert av syrer. Enten sammensatte kan gjøre skade på noe som er svakt til den. Eksempelvis vil mange syrer misfarges eller selv ødelegge metal. Syrer kan skade huden eller klær også, så å vite hvordan å nøytralisere dem. du kan spare problemer.

Instruksjoner

•IDENTIFY væske som askorbinsyre; en sterkere surt materiale vil ikke bli nøytralisert av bakervarer brus. Forstå at du arbeider med en syre og en base. Syrer og baser nøytralisere hverandre naturlig.

•Sprinkle natron til askorbinsyre. Dette vil føre til en reaksjon som vil du se noen bobler som askorbinsyre og natron til karbondioksid. Du vil merke at du sitter igjen med vann og salt, etter boblende avtar.

•Rengjør opp når boblende utførelser. Når alt som er igjen er overflødig pulver fra bakepulver eller en dam men vann, er det trygt å rense området som normalt. For å rengjøre, bruk en tørr klut til å tørke bort pulver og vann. Følge opp med et rengjøringsmiddel og en tørr klut til å fullstendig rense området.