Å gjøre vinduet gesimsen fra skum bord

April 28

Gesimsen styrene legge stil og raffinement. De gir personlighet til vinduet områder. Tunge tre taklister kan være vanskelig å henge. De kan også være dyrt. Vis dine kreative ferdigheter ved å lage din egen gesimsen styret av lett skum bord. Med liten eller ingen erfaring, kan du gjøre en vindu dressing vil legge skjønnhet og stil til hvert vindu i ditt hjem.

Opprette gesimsen

Begynn med å måle din vinduet åpningen. Du vil gjøre din gesimsen i tre stykker. Ansiktet styret dekker bredden på vinduet og to siden styrene går fra veggen til ansikt styret. Ta mål å være på den sikre siden. Hvis du klippe skum styret i feil størrelse vil det være svært vanskelig, om ikke umulig, å korrigere. Skjær ansikt styret slik at det vil være 3 inches lenger på hver side av vinduet åpner. Bestemme hvor langt ut ønskede gesimsen å utvide fra veggen og skjær de andre to stykker i denne lengden. Lengden på de to delene må stemme nøyaktig. Hvis en brikke er av av selv en liten mengde, henger ikke din gesimsen riktig. Gjør din gesimsen med eller uten en øverste vannrette bord. Hvis du ønsker å legge til en overstykket, kuttet et stykke skum bord størrelsen på lengden av ansiktet og litt kortere enn bredden på utvidelse brikkene. Kortere bredden er nødvendig slik at alle bitene passer sammen.

Bruke en blyant og en linjal for å merke en rett linje for din kutt. Score skum bord med en verktøyet eller håndverket kniv. Etter scoring, bør skum styret bryte enkelt. Sjekk igjen at alle din styrene er i riktig lengden og bredden ved å plassere dem i riktig posisjon med sider berøre.

Feste stykker av din gesimsen sammen med en sterk klebing spesielt formulert for bruk med skum bord. Finne limet på hjemme forbedring og håndverket butikker. For raskere apparater bruker en varm limpistolen og varmt lim pinner. At limet tørke før testing gesimsen for stabilitet. Hvis du bruker en overstykket, bruke denne som din base og fest de andre brikkene til det. Legg lim til hjørner monterer to forlengelsen bitene.

Den siste finpussen

Vikle din gesimsen med vatt. Vatt vil gi gesimsen tekstur og skjemaet. Fest vatt sted, være forsiktig å glatte ut støt. Det kan være nødvendig å klippe bort overflødig vatt i hjørnene. Dekk vatt med stoff av ditt valg. Velg materiale som er lett å flekk-Rengjør og vil vare lenge. Lett møbeltrekk stoffet er et godt valg.

Samle kantene på en del av gesimsen som ikke vises. Tuck rå kanter under til å holde dem fra fraying over år. Du finner det nyttig å bruke rette pinner til å holde dine tøysko i posisjon som du limer. Kontroller at alle limet er tørr før avslutning.