A/C vinduet enhet kompressor linjene er fryser opp

May 3

A/C vinduet enhet kompressor linjene er fryser opp

Ingen liker komme hjem til et varmt rom etter at klimaanlegget kjører hele dagen. Den avfall penger på strøm uten utbetalingen av et komfortabelt miljø og kan skade potensielt enheten. Hvis du har fastslått at frosne kompressor linjer er problemet, er det lite du kan gjøre. Kompressorer er ikke vedlikeholdes og den dyreste delen i klimaanlegget. Avhengig av alder og modell av enheten, kan det være mer kostnadseffektivt å erstatte hele greia. Før du gjør, men undersøke litt for å sørge for at en annen, lett utbedret problemet ikke påvirker kompressoren.

Utendørs temperatur

Vinduet enhet klimaanlegg suge inn luft fra utendørs, kult det og blåse den innendørs. Når utendørs temperaturen faller under 60 grader Fahrenheit, kan den innkommende luften faktisk fryse inne i enheten. Kompressor linjene sirkulere kjølevæsken, så noen allerede-kald luft som kommer i kontakt med dem kan danne frost eller is. Kompressoren ligger på utendørs delen av enheten - like foran kondensatoren - dette området er vanligvis ganske varmt. Når prognosen før sengetid og slå av klimaanlegget hvis været skal slår kjølig over natten.

Blokkerte luftstrøm

Hvis luftstrømmen gjennom enhet er blokkert på noen måte, avkjølt luften blir fanget inne i enheten og sirkulerer inne, forårsaker frost og is buildup. Bruk en tørr pensel eller trykkluft til å fjerne støv og skitt fra kondensatoren og fordamperen spoler, deretter endre eller vaske luftfilteret i henhold til produsentens instruksjoner. Rense ventiler og luftfilter regelmessig for å holde dette skjer. Fjern alle utendørs enhet dekker eller innendørs gardiner som potensielt kan blokkere luftstrømmen.

Ødelagt Fan

Analog med blokkert luftstrøm, en brukket fan feller kjølig luft inne i enheten, og dermed frost til-skjemaet. Hvis du hører motoren, men ingen luft kommer ut av enheten, er en brukket viftemotoren sannsynlig problemet. Dette er en jobb for en profesjonell av to grunner. Først kan noen fan problemer løses med mindre men dyktige elektrisk mekke. Andre hvis viftemotoren må erstattes, gjør den elektriske aspektet det en jobb for en erfaren proff. Hvis klimaanlegget er fortsatt under garanti, sjekk papirene for å se hvis viftemotoren dekkes før du kontakter en reparasjon person.

Lav kjølevæske

Hvis vinduet enheten er litt eldre, kan det bare være lite kjølevæske. I motsetning til sunn fornuft, kan lav kjølevæske nivåer senke temperaturen på kalde deler i enheten. Siden kompressoren linjene sirkulere kjølevæsken, er de en ettertraktet mål. Dette er en annen jobb for eksperter fordi kjølevæske er begrenset til de med spesielle tillatelser i de fleste steder. Selv om enheten er relativt nytt, kan du ha en lekkasje sted inne forbindelsesveien av kjølevæske som ville redusere ditt raskt. En profesjonell vil se etter lekkasjer før du etterfyller kjølevæsken.