A/C Central Air feilsøking

March 16

A/C Central Air feilsøking

Sentrale luftavkjølere kan gi maksimal kjøling sommermånedene de varmt og fuktig og kan spare deg bunter i energi utgifter. Sentral air condition enheter bruk en utendørs kondenserende eller oppvarming som gjør kule breezes å sirkulere i hjemmet. Problemer som strømbryter problemer, skitten eller skadet filtre og frosne linjer kan redusere enhetens ytelse, så du må utføre noen feilsøking for å finne problemet.

Instruksjoner

•Kontroller termostats innstillinger hvis ventilene ikke er blåse kald luft. Kontroller bryteren systemet er satt til "Cool." Still inn temperaturen lavere enn INNENDØRSTEMPERATUR vises på din termostat. Hvis du ser en advarsel om lavt batterinivå på din programmerbare termostaten skjermen, fjerne gamle batteriene og sett inn nye.

•Gå fan slå på termostat fra "Auto" til "On" for å se hvis viften fungerer. Hvis viften kjører, men kondensatoren på utendørs enheten ikke, sjekk effektbrytere inne elektriske panelet ved siden av utendørs kondenserende enheten. Hvis kretsbrytere er utenfor, kan du slå dem på. Hvis de er allerede på, slår dem og slå dem på igjen tilbakestille dem.

•Kontroller utendørs kondenserende enheten hvis det ikke slår på. Hvis enheten har en høytrykks utskjæringen knapp nær kuldemedium linjene stikker ut av skapet, skyv den så langt som det går for å restarte den.

•Berørings den største av de to kobber linjene avslutter kondensatoren hvis klimaanlegget ikke er fortsatt å skru på. Hvis det er varmt, systemet kan være utenfor freon og krever profesjonell opplading. Kontrollere linjen. Hvis det er frosset, Fjern skruene på kondenserende enheten og fjerner dekselet panelet. Fjern luftfilteret fra sin seksjon og inspisere den. Hvis det er skitne, pensel av alle skitt og rusk. Hvis filteret er skadet, kjøpe et nytt filter fra et apparat eller jernvarehandel og erstatte den skadede. Hvis enheten er fortsatt frosset, slå den av helt for å se hvis det vil tine. Kontakt en kvalifisert tekniker HVAC hvis enheten fortsatt frosset.

•Kontroller å se pumpe er tilkoblet og arbeider hvis enheten er i kjelleren og har en kondensat pumpe. Kontroller bryteren sikkerhet på pumpen, og kontroller at det er på.

•Clear alle skitt og rusk rundt utendørs kondenserende enheten å forbedre luftstrømmen.

Tips og advarsler

  • Kontakt en kvalifisert tekniker for HVAC hvis sentrale klimaanlegget er fortsatt ikke fungerer eller fungerer bra.