Å bygge en kortstokk

June 21

Du ønsker å legge til en kortstokk i bakgården. Du kan ha en ganske god idé om hvor sagt og hva det skal se ut. Men er å vite hvilke materialer du trenger en annen sak. Innramming og støtte, festene og braketter og hva slags dekk overflaten er riktig for deg er alle viktige faktorer å vurdere i å avgjøre hva du trenger å bygge din dekk.

Innramming og støtte

Bolig dekk er nesten alle innrammet med behandlet trelast. Du trenger innlegg, footings og trelast for bjelkene.

Behandlet 4-ganger-4 innlegg er standard. De gi tilstrekkelig støtte, er billig og lett å klippe og arbeide med. Plass en hver 3 til 4 føtter, avhengig av lokale koder og høyden på dekk.

Footings for innlegg kan bestå av bare rundt bunnen av innlegget med betong, helle en brygge på å sette innlegget eller bruker precast betong dekk brygge. Hvilken du trenger, avhenger av jord og vekten av dekk. Planlegge et fotfeste for hvert innlegg.

Dekk er vanligvis innrammet med 2-av-6 eller 2-av-8 behandlet trelast. Bruke tyngre trelast hvis dekk vil også støtte en badestamp eller mer enn 3 fot over bakken. Planlegger å bruke én rad innramming hver 16 inches og rundt kanten av dekk.

Festene og braketter

Skruer, negler og bjelkelag hengeren parentes brukes i nesten alle dekk konstruksjon. Det er både fordeler og ulemper å bruke spiker og skruer. Velg Lås som er best for deg.

Skruer og lag bolter er de sterkeste festene for dekk konstruksjon. De tar mer tid å installere og er dyrere enn negler, men hjelp en vare lenger. Lag benyttes for å bli bjelkene til innlegg. Skruene brukes til å knytte terrassebord og sikre bjelke kleshengere.

Negler er de raskeste til å installere og billigste festene. De kan brukes til å knytte bjelke kleshengere og terrassebord. Negler pleier å løsne lettere enn skruer og vanligvis gjør ikke så sterk en felles som skruer.

Bjelke hengeren brakettene gjør innramming enklere. De installeres på slutten av hver bjelke med spiker eller skruer og holde bjelkene i stedet, gjør en veldig sterk felles. Du trenger to for hver bjelke.

Terrassebord alternativer

Det er tre kategorier av terrassebord. Tre er det vanligste, etterfulgt av tremasse og vinyl og metall terrassebord produkter.

Behandlet tre er lett å arbeide med og er det billigste alternativet. Det krever mer vedlikehold og kan ikke vare så lenge. Samlet er det mest populære valget, hovedsakelig på grunn av bekostning. Andre tre dekk, for eksempel cedar eller redwood har lignende egenskaper, vurderes vanligvis penere og kan koste flere ganger så mye som behandlet trelast.

Kompositt dekk er tyngre, kutt og installere ved hjelp av samme verktøy og teknikker og beholde utseendet i løpet av produktet. De generelt koste to til tre ganger av behandlet trelast og krever tyngre innramming.

Vinyl, stål og aluminium er den minst vanlige. De krever spesialisert installasjon, har ikke den samme varme teksturen og er generelt mer "moderne" ute enn andre typer. Bekostning er generelt sammenlignbar med bedre skogen eller sammensetninger.