Å befrukte vill epletrær for hjort

November 22

Hjortejakt er en kilde av kjøtt for noen familier. Forbedre reinen ernæring ved vokser mat for dem, og du vil hjelpe hjort og jegeren. Hjort elsker både eplene og epletreet, ofte spise ned unge før de får en sjanse til å trives. Hvis du finner en vill epletreet voksende på eiendommen, beskytte den og gjødsle det. slik at den gir større frukt til fatten opp hjort. Prøv kombinere en liten beskjæring sammen med den gjødsling og resultatet blir enda mer effektiv.

Instruksjoner

•Clear ut området under vill epletreet tidlig om våren. Kutt ned små planter og busker som vil absorbere gjødsel før apple trerøtter får en sjanse til å bruke den. Klippe området om mulig med en push klipperen eller bruke beskjæringssakser klippe bort de større plantene for hånd.

•Mix en løsning av vann og nitrat i en 5-gallon bøtte, med en lang pinne for å røre det i henhold til instruksjonene på emballasjen før du kan se at det er oppløst, bruker forholdet anbefalt av produsenten, eller 1 1/2 lbs. av nitrat per treet.

•Fyll gjødsel blandingen rundt foten av vill epletreet starter i en ring rundt drypp linjen, den ytre grensen til grenene ly, slik at det vil renne ned mater røttene.