Å befrukte Persimmon trær

September 30

Persimmon trærne dyrkes mest i områder som har moderate somre og vintre. Treet er innfødt til Kina, men det er dyrket for sin frukt over hele verden. Persimmon trær kan nå rundt 25 fot høyde Hvis riktig tendens og tatt vare på. Gitt riktig mengde vann, lys og gjødsel, samt riktig temperatur og jord, er persimmon trær bemerkelsesverdig lett å vokse. Frukt gir de kan brukes i matlaging alt fra ulike brød til desserter.

Instruksjoner

•Measure diameteren på bagasjerommet på bakkenivå. Du må ha en halvkilo gjødsel per tomme av trestamme diameter.

•Purchase 10-10-10 gjødsel. Tallene viser til prosenter av nitrogen og fosfat potash i gjødsel. Bruke gjødsel med mye nitrogen i den kan forårsake persimmon treets frukt å slippe for tidlig, så det er viktig å velge en som er kjemisk balansert.

•Den gjødsel bør brukes hvert år, enten på senvinteren eller tidlig på våren. Spre gjødsel jevnt under kalesjen og rundt foten av treet slik at jorden vil bli beriket over røttene av persimmon treet.

•Apply gjødsel blader en gang hvis en voksen treet viser tegn til næringsstoffer mangel, som wilting gule eller lys grønne. Spedbarn planter og persimmon trær som er mindre enn ett år gamle skal motta spesielle.