Å befrukte med melk

June 9

Å befrukte med melk

Melk er en god kilde til kalsium, ikke bare for mennesker, men for planter også. Planter bruk kalsium for vevvekst. Mangel på kalsium angis når planter ser forkrøplet og vokser ikke fullt ut. Blomstre slutten råte på bunnen av tomater og paprika, skyldes også en kalsium mangel. Din hage jord kan inneholde nok kalsium, men fordi plantene ikke får nok vann, de er ikke å absorbere den nødvendige mengden av kalsium. Vanning dine tomater og paprika med melk sikrer de får nok fuktighet og kalsium.

Instruksjoner

•Bruk bedervet melk som er forsvunnet. Hvis du ikke har noe gammel melk, bruke fersk melk. Pulverisert melk kan også brukes.

•Dilute melk med vann. Bland en løsning av 50 prosent og 50 prosent vann. Mindre melk kan brukes hvis du har mange planter å mate.

•Fyll en sprayflaske med melk løsning. Spray det på anlegget går. Bladene vil absorbere blandingen. Dette kalles en foliar fôring. Tomater utvikle fungal sykdommer hvis flytende opphold på bladene for lenge, så hvis løsningen ikke er å bli absorbert, tørk den av bladene.

•Fyll melk blanding rundt foten av plantene. Røttene vil absorbere det.

Tips og advarsler

  • Vann tomater og paprika med en utvannet melk løsning hver gang du vann dem.