Å befrukte Lily planter

December 13

Å befrukte Lily planter

Liljer er stor, fargerike planter med hundrevis av forskjellige varianter og kultivarer. Hagearbeid kanalen bemerker at disse blomstene blomstrer i hver farge, fra dypt lilla baby rosa og selv brun. Disse er følsom stauder, skjønt, og må få riktig omsorg for at blomst. Liljer må lyse sol, god drenering og beskyttelse mot kulde. De trenger også god ernæring. Plante liljer i høyre jord, og mate seg hvert år for lys, vakre blomster.

Instruksjoner

•Plant liljer i en blanding av 1 del organiske kompost og 2 deler naturlige jord å gi liljene en dyp, rik og løs fundament for vekst. Kompost løsner og varmer jord, opprettholder fuktighet nivåer og gir liljene langvarig organisk ernæring for dyrking. Legge til kjøttbenmel plante å oppmuntre rask heie og etablering. Følg alltid fabrikanten retningene når bein måltid.

•Våkn liljer opp tidlig på våren med en dose kompost eller godt råtnet gjødsel. Bland 2 til 3 inches av denne endringen i de 2 til 3 inches av jord rundt hver plante å opprettholde rik, surt og høy kvalitet jord.

•Give liljer bein mer eller 5-10-10 gjødsel hver vår for å fremme blomstrer. Blande av kjøttbenmel eller gjødsel til toppen 2 inches jord per fabrikanten retningene, og vann med 6 til 7 inches av vann.

Sørg for at 1 til 2 inches av mulch over jorden rundt plantene å holde den fuktige og varme om sommeren. Som mulch bryter, legger flere nærende til jord å holde liljene voksende og blomstrende.