Å befrukte lavendel

October 25

Å befrukte lavendel

Duften av lavendel urten er umiskjennelig til de fleste. Anlegget og dets olje ha flere bruker; den kan brukes som en søvn hjelpemiddel, og oljen er ofte lagt til badeprodukter som såpe og sjampo. Lavendel funksjoner lilla, rosa, lilla og hvite blomster på lang, tynn, grønne stammer og trives i tørt, varmt klima der den kan motta full sol. Disse tørke-resistente planter ofte krever ikke gjødsel avhengig av jord det er plantet i, men kan ha nytte av organisk gjødsel.

Instruksjoner

•Kontroller jord du ønsker å plante din lavendel i avløp riktig, som jord som ikke renne godt vil skade, hvis ikke ødelegge, lavendel planter. Lavendel tåler ikke våt jord, spesielt om vinteren som betyr godt drenering jord er enda viktigere i kaldere vær.

•Bruk en jord test kit å teste din jord for kalk, en organisk gjødsel. Hvis jorden har en høy lime innholdet du ikke trenger ekstra kalk gjødsel. Bruke kalk gjødsel i begynnelsen av vekstsesongen hvis din jord har en pH under 7.0, som lavendel foretrekker "magre" jord. En pH-nivået er nøytral eller eller litt over nøytral er ideell for lavendel planter.

•Arbeid kylling gjødsel kompost i jorden rundt plantene i høst. Merk at kylling gjødsel er høy i nitrogen og bør bare brukes rundt eldre planter for å oppmuntre vekst og vil påvirke olje kvalitet.

•Mulch lavendel senger med grus mulch bare, som tradisjonell mulches holder høy fuktighet rundt fabrikkene. Bruk en mulch av 50 prosent sand og 50 prosent kalkstein best resultat hvis nødvendig.

Tips og advarsler

  • Sau, kanin og Lama gjødsel kan også bli brukt i stedet for kylling gjødsel.