Å befrukte hengende eller beholder tomatplanter

February 24

Å befrukte hengende eller beholder tomatplanter

Tomatplanter er tunge matere og krever regelmessig tilgjengelig næringsstoffer å vokse og produsere frukt. Når økende i bakken, kan tomatplanter vokser dype røtter, som gjør tomatplanter hardfør i områder med begrenset nedbør og dårlig jordsmonn. Tomat planter voksende opp-ned i beholdere har begrenset røtter og må ha tilstrekkelig vanlig vann og gjødsel for å produsere en overflod høst.

Instruksjoner

•Incorporate pelleter av slow-release kunstgjødsel anbefales for tomater i potter. Måle hengende beholderen for å bestemme mengden av potting jord det holder. Bland i gjødsel anbefales for som kubikk måling av jord. Hvis planten vokser og i stedet, dryss slow-release gjødsel på potten. Slow-release gjødsel release næringsstoffer å tomat med hver vanning.

•Dilute og spray flytende gjødningsstoff på blader av planten for det som kalles foliar fôring. Denne metoden krever mer hyppig bruk, men har advantagesof ikke brenner røttene. Bladene kan ta opp næringsstoffer som ikke kanskje er tilgjengelig via røttene på grunn av grunnforholdene eller høye temperaturer. Starte langsomt med denne typen befruktning. Fortynne den første feedings av en halv eller en fjerdedel av anbefalte fortynning å gi rom for forbedring og redusere skadelige feil. Planter kan ta opp mikronæringsstoffer lettere med denne metoden. Grunnforholdene kan opprette mangler som binder mikronæringsstoffer, noe som gjør dem utilgjengelige for planterøttene for opptak.

•Mix organiske produkter som fisk emulsjon med vann og fôr i stedet for vanne plantene. Emulsjonen har en fishy lukt, men nyere formler har lagt sitron for å redusere lukt. Utendørs, lukt ikke skal være mye av et problem men kunne tiltrekke katter. Hvis du har en god kompost haug med tilstrekkelig nitrogen, lage en kompost te i en bøtte og gi det til planter hver vanning.