Å befrukte havre

March 4

Å befrukte havre

Havre faller inn i kategorien gress og brukes ofte i dyr feeder eller korn. Havre foretrekker milde temperaturer og gode nedbør eller vanningsanlegg å vokse godt. I tillegg for å få best mulig avkastning, er det viktig å ha tilstrekkelig nitrogen, fosfor og kalium i jord, som per acre avkastningen av havre avhenger av jord næringsstoffer. Selv kringkasting gjødsel er ikke så effektiv som sprøytebruk gjødsel til jord, er det mindre arbeid og tid intensiv.

Instruksjoner

•Test din jord på det lokale universitet forlengelsen å bestemme dagens nivåer av næringsstoffer. Grave eksempler på flere steder i feltet å få en god representativt utvalg.

•Spør din universitet Utvidelsesagenten å avgjøre hvor mye fosfor, nitrogen og kalium må du legge til feltet å nå målet ditt bushels av-havre-per acre.

•Du kan beregne beløpet av gjødsel du trenger deg selv ved å benytte en havre-næringsstoffer tabell tilgjengelig online eller ved Universitetet. Bestemme målene harvest dekkevne og lese over tabellen til den totale mengden av nitrogen som din jord må ha. Subtrahere hvor mye nitrogen jord testen rapportert din jord allerede har fra total nitrogen nødvendig for å avgjøre hvor mange lbs. av nitrogen til per acre. Hvis målet ditt er 70 bushels per acre og jord nitrogen test viste at du har 60 pund per acre nitrogen, må du for eksempel legge til 10 lbs. av nitrogen per acre. Gjenta denne øvelsen for å bestemme mengden av fosfor og kalium må du legge til din jord.

•Consult din jord-test resultater for å avgjøre hvis din jord er svovel dårlig. Andre mikronæringsstoffer vanligvis har liten effekt på havre avkastning.

•Mix nitrogen, fosfor og kalium i nødvendig proporsjonene av vekt, pluss noen andre næringsstoffer anbefalt av din universitet Utvidelsesagenten. Bruk en mekanisk mikser, ligner på en liten sementblander, for store mengder gjødsel.

•Apply gjødsel til våren før eller umiddelbart etter seeding havre. Fylle en kringkasting sprederen med blandet gjødsel, sette satsen distribusjon og kjøre den over feltet hastighet anbefalt av kringkasting-sprederen produsenten og mønsteret. For små hjem tomter, bruker du en sveiv kringkasteren.