Å befrukte et Sago Palm

May 3

Sago palm---vitenskapelig kjent som Cycas revoluta, og også kalt japanske sago palm---har en krone av fjærlett blader som knurring i en attraktiv Slyngning fra en robust utseende bagasjerommet. Dette fascinerende planter er ikke palmer hele tatt, men er egentlig konglepalmer---slektninger av bartre og gingko trær--- og har endret seg lite i 200 millioner år siden mesozoikum era. Sago palmer, som sjelden overstiger 10 fot høy, blomstre i Georgia og Florida, der de legger frodige tropiske aksenter til verft og landskap. Disse hardfør planter vokse med lite problemer; de gjør, men må befruktes riktig. Ved å følge noen grunnleggende retningslinjer for gjødsling håndflaten sago, kan du hjelpe den trives.

Instruksjoner

•Feed håndflaten sago med kommersielle slow-release detaljert gjødsel spesielt utviklet for Palmer i mars, mai, juli og September. Ifølge Tom Broome, president av Cycad Society, er en høy-nitrogen formulering av 18-6-8 NPK effektive. Gjødsel må også inneholde "små elementer"---som jern, sink, mangan og magnesium---konglepalmer trenger til trives.

•Se for "frizzle top," gullig øvre bladene eller krone som er klare bevis for mangan mangel. Spray bladene med en løsning av én teskje manganese sulfate per gallon av vann.

•Gjenta mangan behandling i en måned, deretter spray igjen neste måned.

• Ha en jord pH test utført Slik kontrollerer jorda hvis håndflaten sago fortsetter å utvikle mangler. Jord bør være nøytral---mellom 6.5 til 7.0; sur jord gjør sago palmer mer utsatt for problemer absorbere næringsstoffer, og fører til mangler. Du kan teste jord selv, bruke en kit, eller ta et eksempel til fylket direktenummeret office for testing. Følg anbefalingene for å korrigere jord pH.

•Se for gulfarging av bladene, et tegn ikke bare frizzle topp, men også en indikasjon på at håndflaten sago har kan være over befruktet. Gjødsle sago palm mer enn fire ganger i året, bruke beløp anbefales på etiketten, og fjern gulfarging og browning blader med en skarp beskjæringssakser. Nye vil fremstå.

•Se for oransje flekker på bladene, et tegn på kalium mangel. Rett ved å fôre med palm gjødsel.

Tips og advarsler

  • Lyse oransje frøene av sago palm er svært giftig og kan være dødelig for pets og barn.