Å befrukte et persisk Lime tre

November 25

Å befrukte et persisk Lime tre

Opprinnelse i mysteriet, var den første opptreden av en persisk kalk i California i 1875. Det antas å være en hybrid, vokst fra frø av en sitrus importert til San Francisco fra Tahiti en gang i midten av 1800-tallet. Også kalles ofte kalt Tahiti kalk, persisk kalk botanisk sitrus latifolia "Miller. Persisk limes er større enn den meksikanske kalk (C. aurantifolia), et utvalg kjent for sin mer intense kalk smak og aroma. De vokser i tropiske og subtropiske områder rundt om i verden, med Mexico den største kommersielle produsenten. Holde tilbake gjødsel umiddelbart etter transplantasjonen din persiske lime, til treet begynner aktive veksten.

Instruksjoner

•Apply 6-6-6-2, 8-3-9 eller 4-2-12 granulert gjødsel i tre til fire separate programmer under treets første året av livet i landskapet, avstand fra mars til September. Punktdiagram 1/4 til 1/2 pund på treets rotsonen. Ikke la gjødsel granulater touch tømmerstokken.

•Fertilize under treets andre og tredje år av livet med samme gjødsel formulering, spredt på samme måte - 1/2 til 1 halvkilo gjødsel på treets rotsonen i tre til fire separate programmer begynner i mars og slutter i September.

•Øk hvor mye gjødsel per program under treets fjerde år av livet til 1 eller 1 1/2 pounds. Fortsette å bruke dette antallet to til tre ganger, avstand, fra mars til September.

•Apply 1 1/2 til 2 pounds av granulert gjødsel to til tre ganger per år begynnelse i treets femte år. Fortsett å bruke gjødsel på dette antallet i påfølgende år.

•Spray bladverket med ernæringsmessige spray spesielt formulert for sitrus, inneholder mineraler som molybden, bor, mangan og magnesium. Spray trærne på to til fire separate anledninger fra mars til oktober.

•Feed med jern gjødsel, om nødvendig, helst i perioden fra April til September.