Å befrukte et Berberis

September 6

Berberis er en solid dekorativ busk gartnere bruk i landskapsarbeid på grunn av sin rikt løvverk farger, fargerike bær og torner. Den japanske Berberis (Worm leder) kommer fra Japan og Øst-Asia. Det er en invaderende arter i nordøst USA og er utestengt for bruk i noen områder, for eksempel Massachusetts. Vintergrønn Berberis (Berberis julianae) og Mentor Berberis (Berberis x mentorensis) gir en mindre invasiv alternativ til den japanske Berberis. Barberries tolerere en rekke grunnforhold, selv om de foretrekker godt drenering, tørr jord vannfylte forhold, med en pH på 6 til 7.5.

Instruksjoner

•Samler opp jord og få den testet for å bestemme dagens pH og næringsstoffer nivåer.

•Spread mulch rundt Berberis å hindre ugress og raske endringer i jord temperatur.

•Apply en lys dose av generell gjødsel følger produsentens instruksjoner tidlig på våren før ny blader begynner å vokse. Bruk med en hastighet på 1 oz. per 3 til 5 gallon vann spredt over 100 kvadrat fot. Berberis krever ikke mye gjødsel, og du trenger ikke å befrukte det hvert år.

Tips og advarsler

  • Barberries er nyttig som en barriere busk små, skarpe torner som vokser langs stilkene.
  • Sjekk din lokale forskrifter for å bekrefte at den japanske Berberis ikke er forbudt bruk i ditt område.
  • Den amerikanske og europeiske Berberis er vertskap for svart stem rust, som påvirker hvete avlinger. De er undersåtter av en utryddelse programmet startet i 1918 av den amerikanske regjeringen og er ikke levedyktig for bruk i landskapsarbeid.