Å befrukte Clover

October 1

Å befrukte Clover

Kløver er en viktig avling for bønder, jegere, Gårdbrukere, dyreliv eiendomsdrift spesialister og beekeepers. Frodige felt av kløver gi næringsrik feed for en rekke dyreliv og innenlandske aksjer og bier bruker blomster for å produsere sweet clover honning. Kløver er en legume som løser nitrogen i jord, og bønder dyrke den som en grønn gjødsel vinteren. Kløver pløyd våren, og gir et organisk nitrogen løft til jord for mais, hvete og andre avlinger. Som en legume, clover trenger ikke ekstra nitrogengjødsel men avhengig av jord kan det kreve andre viktige mineraler som befruktning.

Instruksjoner

•Test jord først for sin pH balanse. Kontakt din kommune forlengelsen kontor og be om anbefalinger for testlaboratorier. Hvis pH balansen er under 6 eller over 7, deretter må justeres før du legger til noen andre gjødsel. Legge til 25 lbs. av landbruket kalk per 1000 kvadratmeter føtter å oppdra pH balansen eller svovel for å ta det nedover.

•Test jord for fosfor og kalium. Du får en rapport tilbake fra laboratoriet viser noen mangel og hvor mye fosfor eller kalium legge til jord. Kjøpe hver mineraltilskudd separat i hagen eller gården butikken.

•Scatter mineraler over jorden og harrow dem i jorden når disking for forberedelse til planting av kløver frø. En liten bakgård Gartner kan dyrke gjødsel til jord eller grave den med en spade og gaffel.

•Continue å teste jord pH balanse, fosfor og kalium hver årene. Det er vanligvis ikke nødvendig å legge mer gjødsel hvert år med mindre jord er svært dårlig.