Å anslå kvadrat

February 18

Å anslå kvadrat

Arealet er et viktig tall å vite om du male et rom, fastsetter ny gulvteppet eller utføre andre hjemme forbedring prosjektet. Kvadratmeter beregnes ved å multiplisere en rommets lengde med bredden. Ideelt sett bør du få disse mål med et målebånd, men du må beregne arealet fra tid til annen. Mens nummeret ikke vil være nøyaktig, kan du beregne en kvadratmeter anslag bruker bare din egen kropp og en kalkulator.

Instruksjoner

•Lay ned vinkelrett på en vegg av rommet med føttene flatt mot veggen. Du vil bruke kroppen som en målenhet siden du bør vite din egen høyde.

•Determine hvor mange kroppen-lengder det tar for å få fra en side av rommet til den andre. Slippe et element som en penn eller markør av hodet før stående og liggende igjen så du kan holde rede på hvor din forrige kropp lengde endte nøyaktig. Multiplisere antall kroppen-lengder du telle ved høyden i fot. For eksempel hvis du er seks fot høy, og det tar fire kroppen-lengder å krysse et rom, vil formelen være 6 x 4 = 24. Rommet er 24 føtter i retning du målte den.

•Gjenta kropp lengde prosedyren veggen vinkelrett på det du nettopp har beregnet. Multiplisere antall kroppen-lengder langs veggen av høyden i fot. For eksempel hvis det tar du fem langt for å komme til motsatt vegg, vil formelen være 6 x 5 = 30. Rommet er 30 fot i denne retningen.

•Multiply to beregninger av hverandre for å bestemme omtrentlig kvadratmeterantallet for rommet. I eksemplet er 24 x 30 = 720. Området av rommet er omtrent 720 kvadrat feet.