Å anslå kostnadene for Vinyl fasader på et hus

March 5

Vinyl Fasader kan beskytte et hjem i 20 til 30 år og aldri krever maleri. Vinyl Fasader kan legge skjønnhet og sjarm, i tillegg til verdien til mange hjem, men vinyl Fasader også kan kostbar. Før du begynner en ytterkledning jobben selv, eller før ansette noen til å gjøre jobben for deg, lønner det seg å få en god ide om hvor mye ytterkledning selv vil koste. Denne måten hvis du leier ut jobben du vil ha en kunnskapsrik grunnlag å forhandle frem en pris, og hvis du skal gjøre jobben selv, vet du hvor mye avsatt for materialer før du begynner. Uansett beregning av kostnaden på vinyl Fasader for huset armene du med kunnskapen du trenger budsjett prosjektet.

Instruksjoner

•Look på utsiden av hjemmet ditt som en rekke rektangler og trekanter. Hvis så på riktig måte, og delt opp riktig, alle områder av utsiden av blir hjemmet en av disse to figurer. Deretter mål (og skrive ned) i fot høyden og bredden på hvert rektangel på utsiden av hjemmet ditt. Rund av 1/2 fot til neste største tall. Multiplisere høyden av bredden på hvert rektangel og notere dette nummeret. Deretter legger sammen alle tallene. Svaret er areal i kvadratmeter føtter av alle rektangulære områder på utsiden av hjemmet ditt.

•Measure base og deretter høyden på hvert trekantede-formet område på utsiden av hjemmet ditt. Basen er den lengste siden av noen trekant og høyden er målenheten fra poenget med trekanten imot bunnen rett ned til bunnen. Multiplisere høyden ganger base og dividerer med 2. Dette vil gi deg antall kvadrat i hver trekant. Skriv dette tallet ned for hver trekant. Legg sammen kvadratmeterantallet for hver trekant.

•Legg sammen de totale kvadratiske opptakene av alle rektanglene pluss den totale kvadrat opptakene av alle trekantene. Dette gir deg et godt estimat av den totale kvadrat opptakene av utsiden av hjemmet ditt.

•Legg 3 prosent summen du fikk i trinn 3. Dette er en beredskap i tilfelle det er feil i noen av din tall.

•Multiply det samlede kvadratmeterantallet du som ankom i trinn 4 av kostnaden per kvadratfot av vinyl Fasader du har valgt. Dette vil gi deg et nøyaktig anslag av kostnadene for å dekke utsiden av ditt hjem i vinyl Fasader.

Tips og advarsler

  • Ta deg tid når måle og være så nøyaktig som mulig. Merk hvert område som du måle det med et stykke maskeringstape slik at du ikke gå glipp av eventuelle områder eller måle noen områder to ganger. Dobbeltsjekk alle målene før du skriver dem.