Å anslå kostnadene for liggende

September 22

Hvordan beregne landskapet kostnader. Landskapsarbeid er en av de mest populære måtene å øke verdien av ditt hjem og omgi deg med vakre. Før du starter landskapet prosjektet, er du planlegge ut en tidsramme, samle materiale og beregne landskapet kostnadene.

Instruksjoner

•Measure prosjektområdet. Finn lengden og bredden på området før du planlegger for noen planter, busker eller landskapsarbeid materialer. Multiplisere lengde ved bredden til å finne det totale området.

•Velg materialer basert på funksjonalitet, design og layout. Bruk landskapsarbeid bøker, lokale hage senter og hage planlegging programvare for å finne de perfekte materialene. Tilbringe tid sammenligning shopping og spør om noen av dine lokale butikker planlegger å ha salg for elementene du velger.

•Layout prosjektområdet bunn til topp. Hvis du oppretter en gangvei, start med jord, deretter finne i din sand og deretter liggende stein. Hvis du oppretter en hage, plan for matjord, gjødsel, Luke mat og deretter busker og planter. Hvis du oppretter hevet senger, legge av tømmer du trenger for å ramme hagen din.

•Design og trekke prosjektet på papir, eller bruk landskapet programvare for å se hvordan prosjektet skal se ut når den er ferdig og i fremtiden. Ikke kjøpe noe til du har en fast design. Beregn arealet for planter og busker av bruker fullvoksen bredden pluss avstand for å finne antall planter du trenger. Beregne mengder mulch, stein, sand og stein per kubikk fot, mens du generelt ønsker å beregne Luke mat ved foten.