Å anslå kostnadene for landskapsarbeid en hage

April 9

Kunder som ønsker å benytte landskapsarbeid tjenestene vil be om et anslag over kostnadene. Dette anslaget må være innenfor et smalt prisklasse som tar hensyn til alle utgifter må du formidle til kunden. Din evne til å gi et realistisk kostnadsestimatene til en potensiell kunde vil bidra til å bygge ditt omdømme som en ærlig-leverandør.

Instruksjoner

•Measure kvadratmeterantallet og dybden av gården du trenger til liggende. Du trenger å vite hvor mye ren jord, landskapsarbeid stoff og andre materialer for å ta for å estimere totalkostnadene nøyaktig.

•Lag en tidsplan for landskapsarbeid en hage for å produsere en spesifisert liste over kostnadene for et prosjekt. Du kan bruke antall timer på et prosjekt for å vurdere arbeidskraft, leie av utstyr og andre kostnader for forventet sluttdato.

•Legg opp timelønn arbeidere og spesialister som vil hjelpe deg landskap et verft. Du skal multiplisere det beregnede antallet timer med timelønnen og plassere hver arbeideren i en egen linje av anslaget for enkel lesing.

•Analyze av jord og størrelsen på gården å anslå leiekostnader for viktig utstyr. Timebaserte kostnader og vedlikehold avgifter av en traktor eller gressklipper skal vises for kundene å unngå overraskelser når regningen kommer.

•Arrive på en avtale med leverandørene til å distribuere torv og nekte fjernet fra en landskapsarbeid prosjektet. Din anslaget bør inneholde en beregning av antall lastebillass måtte utføre uønskede materialer som salg avgifter.

•Supply en skriftlig kopi av din anslaget klienter i tide. Du bør beholde en kopi av anslaget for postene og tillater en klient å svare via faks med hennes avgjørelse.

•Consult med klienten å bestemme sin ideelle treet og busk arter før du gir et siste anslag. Du bør konsultere med leverandører å finne bulk priser som vil bidra til å holde kostnadene nede for bolig.

Tips og advarsler

  • Tilby en valgfri Vedlikeholdsopplæring som en del av din kostnadsestimatene for landskapsarbeid en gårdsplass. Denne opplæringen kan en eiendom eier å lære å ta vare på anlegget senger, busker og trær etter installasjon. Du bør uttrykke bekostning for denne opplæringen som et supplement til unngå utseendet på en obligatorisk serviceavgift.
  • Forskning kostnader for lignende tjenester levert av konkurrenter før du gir et estimat. Du kan bruke Web forskning og anonyme kall for å justere beregningene å bli mer konkurransedyktige.