Å anslå kjøling & oppvarmingskostnader

July 13

Avhengig av hvor du bor, vil enten oppvarming eller avkjøling kostnader oppveie den andre vinteren og sommermånedene. Tetting hjemme i områder som loftet, kan kjelleren og lekkasjer rundt vinduer og dører føre til en besparelse på ca 10 prosent av de totale energikostnadene. Det er online kalkulatorer som gir deg et anslag på ditt energiforbruk, samt informasjon om oppvarming og kjøling kostnader. Disse kalkulatorene gå i større detalj hjemme å komme frem til et overslag over kostnadene. Å ha et anslag på hva du betaler årlig hjelper guiding fremtidige beslutninger installere oppvarming og kjøling systemer, sammen med du sparer penger.

Instruksjoner

•Ta ut elektriske regninger. Ideelt sett vil du har lagret enten papir eller online utsagn i ett år. Hvis du ikke har uttalelser lett tilgjengelig, kan du kontakte din lokale electric company for å be om kopier. Mange elektrisk selskaper vil sende deg informasjon elektronisk.

•Separat av sommeren og vinteren. Det er ikke nødvendig å ha våren og høsten måneder, med mindre din region hadde temperaturer som kreves for å bruke enten varme eller aircondition.

•Total kostnaden for KWH for en måned, for eksempel 468kwh @.090286 = $42.25 og multiplisere antall sommer eller vinter måneder. Dette vil gi deg kostnadene for sesongen.

•Legg kostnadene for vinter- og månedene separat for å komme frem til et overslag over kostnadene. Dette anslaget er for elektrisk kostnader bare. Oppvarmingskostnader kan variere avhengig av hvis du har gass, drivstoff eller elektrisk. Hvis du bruker gass eller drivstoff for å varme ditt hjem, kan du gjenta trinn 1 til 4 med bare vintermånedene å anslå dine oppvarmingskostnader. Når du har disse tallene, vil du ha alle totale kostnadene.