Å anslå Helvetesild Square

April 2

Helvetesild er en brukte taktekking materiale på boliger i USA. De er holdbare og kan være enkel å installere, som er hvorfor noen mennesker velger å gjøre jobben sin egen taktekking. En ting du må vite før du begynner å installere Helvetesild på taket ditt er hvordan kjøpe disse helvetesild. Du trenger å vite hvordan de selges, hvor mange å kjøpe og å anslå hvor mange Helvetesild for å kjøpe.

Instruksjoner

Instruksjoner

•Lære hvordan Helvetesild er pakket og solgt. Du trenger å vite dette før du går shopping. Helvetesild er solgt i en firkant. Hver firkant i Helvetesild sannsynligvis vil inneholde 3 bunter. Hver pakke inneholder 29 helvetesild, som er standard 12 inches av 36 inches. Hver firkant i Helvetesild dekker 100 kvadrat fot på taket. Hvis du bruker en type asfalt shingle tyngre, for eksempel arkitektoniske helvetesild, vil ruter trolig inneholde 4 eller 5 bunter. Disse Helvetesild er tyngre og trenger mer bunter å lage en firkant som dekker 100 kvadrat fot.

•Determine din taket kvadratmeter. De fleste hustakene er enkelt nok å måle. Bare ta et målebånd og utvide den fra den ene enden til den andre å få lengden. Deretter utvide målebånd fra foran til bak. Multiplisere disse 2 tallene for å få kvadratmeterantallet for taket ditt. Dette kalles metoden måling. Hvis taket ditt har ulike deler må du måle bredden og lengden på hver del, multiplisere tallene i hver del og legger disse summene for å få kvadratmeter. Du kan også måle din taket med metoden ark teller hvis du arbeider med et tak som har ingen taktekking materiale på den ennå og strukturelle panelene måle 4 av 8 føtter. Disse sidene er 32 kvadrat fot hver. Bare telle hvor mange er på taket. Hvis det er paneler som er blitt kuttet du kan gjette hvis de er kuttet i to eller en fjerde og legge disse tallene til regnearket telle totalt. Husk å skrive ned dine mål så du ikke glemmer tallene.

•Divide takets målinger. Det samlede kvadratmeterantallet må deles med 100 for å få antall grus rutene trengs.

•Figure ut hvor mange ekstra Helvetesild du trenger. Du må legge ekstra Helvetesild til din totale for Igangsettere helvetesild, som er de som går på takets edge. Også behov er helvetesild rygger, daler og hofter. Rygger er de horisontale linjene på toppen av taket. Daler er der 2 seksjoner av taket møtes på en lav vinkel. HIPS er vinkler på taket hvor 2 støtter vegger koble. Ekstra Helvetesild er også nødvendig å gjøre rede for avfall, som oppstår når du må kutte Helvetesild å passe rygger, daler og hofter, eller kutte dem gå rundt taket rør og skorsteiner.

Tips og advarsler

  • Få noen til å hjelpe deg å måle taket ditt. Lagre alle pakker du har igjen for tak reparasjoner eller returnere dem om refusjon.
  • Dobbeltsjekk tallene så du kjøpe Helvetesild bruker en nøyaktig taket måling.